Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, scrisori din inchisoare. Cum se uita dupa fete la semafor

Antena3 Antena3,
Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, scrisori din inchisoare. Cum se uita dupa fete la semafor

Din arestul politiei din Cluj, primarul Catalin Chereches le scrie sustinatorilor sai, pentru a le cere votul pentru un nou mandat. Iar in drumul spre o declaratie in fata procurorilor, cel despre pr. continuă pe Antena3

UDMR Baia Mare s-a oferit sa-l sustina pe Catalin Chereches pentru un nou mandat, desi primarul e dupa gratii

Organizatia UDMR Baia Mare il sustine pe Catalin Chereches pentru un nou mandat de primar al municipiului la alegerile locale din 5 iunie. Edilul suspendat Chereches a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in 27 aprilie, dupa ce procurorii DNA i-au organizat un flagrant. El este acuzat de luare de mita in forma continuata.

Festivalul Filmului European, prima oara la Baia Mare

Festivalul Filmului European se desfasoara pentru prima oara la Baia Mare Editia a XX-a a Festivalului Filmului European are loc penru pima oara la Baia Mare. Evenimentul se desfasoara in perioada 13 15 mai, iar proiectiile au loc la Teatrul Municipal. Levente Molnar va fi prezent vineri seara la proiectia filmului care i-a adus faima.

Rezultate din Liga a II-a: FCM Baia Mare s-a impus cu 3-0 in meciul cu FC Brasov

In Seria a II-a din esalonul secund, FCM Baia Mare a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Brasov. Golurile invingatorilor au fost marcate de Pop, Balaure si Sirbu.

Primarul din Busteni, Emanoil Savin, la DNA Ploiesti

Primarul statiunii Busteni, Emanoil Savin, s-a prezentat, vineri dimineata, la DNA Ploiesti, el declarand presei ca a venit pentru a depune o serie de documente, potrivit agerpres. ro. Savin a spus ca va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )