Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primarul Gabriela Firea l-a demis pe managerul Spitalului Colentina. Motivul invocat: era frig in saloane

România Liberă România Liberă,
Primarul Gabriela Firea l-a demis pe managerul Spitalului Colentina. Motivul invocat: era frig in saloane

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat. luni, ca l-a demis pe managerul Spitalului de Urgenta Colentina. continuă pe România Liberă

Gabriela FIREA l-a DEMIS pe MANAGERUL Spitalului Colentina: NU pot sa TOLEREZ astfel de atitudini! (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, pentru ca nu a respectat contractul de management, in sensul ca, pe timpul viscolului, nu a asigurat pacietilor.

Firea l-a demis pe managerul Spitalului Colentina

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni ca l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, invocand faptul ca pacientii erau tinuti in frig.

Gabriela Firea a luat peste picior conducerea RATB: Sefii au intarziat un an si jumatate depunerea planurilor de management si administrare. Probabil scriu si acum la ele, din concediu... (VIDEO)

Scandal la sedinta Consiliului General al Capitalei! Primarul Gabriela Firea a trecut la masuri dure in ceea ce priveste conducerea RATB. Firea considera ca singura institutie care nu si-a facut datoria a.

Gabriela Firea: Managerul Spitalului Colentina, demis dupa ce pacientii au stat in frig in saloane

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Bogdan Andreescu, a fost demis de primarul general Gabriela Firea pe motiv ca i-ar fi tinut duminica, jumatate de zi, pe pacienti in frig in saloane.

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, demis

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Bogdan Andreescu, a fost demis pe motiv ca i-a tinut pe pacienti in frig in saloane, a anuntat, astazi dimineata, primarul general Gabriela Firea, potrivit Digi24.

FIREA a facut o GAFA URIASA. De ce NU trebuia sa-l demita pe managerul Spitalului Colentina

Gabriela Firea, Primarul General, a facut o gafa uriasa atunci cand a decis sa-l demita pe Bogdan Andreescu din functia de manager al Spitalului Colentina, este de parere jurnalistul Val.

Primarita Gabriela Firea a gasit vinovatii pentru haosul din Bucuresti: A demis conducerea RATB si l-a inlocuit pe directorul Regiei cu un consilier PSD. PNL sustine ca este o vendeta interna a social-democratilor, iar USR o acuza pe Firea ca nu a prezent

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a revocat conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), la cererea primaritei Gabriela Firea. Ea a acuzat Regia ca nu a eliberat statiile de autobuz. Noul director al RATB este un consilier general al PSD. PNL si USR s-au opus revocarii membrilor Consiliului de Administratie al Regiei, acuzand ca este o vendeta.

RECEPTIE, SUNT GABRIELA FIREA! Primarul Capitalei ia luat la rost pe reprezentantii de sector cu privire la deszapezire (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a luat pulsul Bucurestiului, vineri dimineata. Edilul a stat de vorba cu toti responsabilii de sector pentru a se asigura traficul se desfasoara in conditii.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am decis ca toate cursurile sa inceapa luni, 16 ianuarie. Masura este luata ca urmare a conditiilor meteo vitrege

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca scolile din Bucuresti vor fi inchise pana saptamana viitoare din cauza vremii nefavorabile. Cursurile vor fi reluate incepand cu lunea viitoare.

in Capitala condusa de Gabriela Firea, biciclistii isi deszapezesc singuri pistele de biciclete (FOTO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari ca sub mandatul ei in Bucuresti nu vor fi probleme din cauza zapezii, iar administratia sa se va asigura ca se va circula in conditii ok.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )