Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primarul interimar Razvan Sava ameninta ca schimba acoperisul Arenei Nationale. Anuntul facut pe Facebook duminica seara

Antena3 Antena3,
Primarul interimar Razvan Sava ameninta ca schimba acoperisul Arenei Nationale. Anuntul facut pe Facebook duminica seara

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a anuntat ca in cazul in care nu va fi luata in considerare expertiza realizata la un laborator din Italia, privind materialul din care este realizat acoperisul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, atac la Razvan Sava: isi bate joc de o tara intreaga

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat vineri, la Bistrita, ca primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, isi bate joc de o tara intreaga prin faptul ca nu isi asuma redeschiderea Arenei Nationale.

Sava: Acoperisul Arenei Nationale arde ca hartia, e vorba sa supun 55.000 de oameni la un pericol

Razvan Sava, primarul interimar al Capitalei, a declarat, joi, ca materialul din care este facut acoperisul Arenei Nationale arde ca hartia si, daca ar redeschide stadionul, ar supune 55. 000 de oameni la un pericol.

Ce inseamna ca acoperisul Arenei Nationale are Clasa B de rezistenta la incendii

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a declarat vineri video) ca acoperisul National Arena a fost expertizat in cadrul unui laborator autorizat in Italia, stabilindu-seca detine Clasa B de rezistenta la incendii. Iata care sunt clasele de rezistenta a materialelor la incendii si unde se claseaza acoperisul de peste 80 de milioane de euro montat pe Stadionul National.

Primarul interimar: Arena Nationala ar putea fi deschisa pana in 21 martie

Arena Nationala ar putea fi deschisa in 21 martie, cel tarziu, a declarat, vineri, primarul interimar al Capitalei, Bogdan Sava. El i-a cerut vicepremierului Vasile Dincu sa accelereze procedurile prin care Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratia Publica sa elibereze agrementul privind materialul din care este realizat acoperisul stadionului.

Primarul sectorului 4 cere demisia lui Razvan Sava: Este incapabil

Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Baluta, i-a cerut vineri demisia edilului general al Capitalei, Razvan Sava, pe care il acuza de incapacitate organizatorica, el amintind ca a solicitat PMB aprobarea a.

Razboi intre Ministerul Dezvoltarii si Primaria Capitalei: Razvan Sava a dezinformat opinia publica

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) afirma, intr-un comunicat remis duminica Agerpres, ca primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, a dezinformat opinia publica cu priv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )