Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primarul Sorin Oprescu NU A AUTORIZAT protestul parintilor din piata Romania.

România Liberă România Liberă,
Primarul Sorin Oprescu NU A AUTORIZAT protestul parintilor din piata Romania.

Primarul general Sorin Oprescu nu a autorizat protestul parintilor de vineri, din piata Romania, fata de problema maidanezilor din Capitala. Comunitatea online a parintilor Desprecopii. com si Asociatia Pro Civilizatie au anuntat ca mitingul programat pentru vineri, in Piata Romana, nu a primit aprobare din partea Primariei Capitalei pentru locatia si ora la care era facuta cererera, astfel ca manifestul public a fost amanat pentru cel organizat de Nadine in Parcul Izvor, duminica, intre orele . continuă pe România Liberă

Primarul Sorin Oprescu a anuntat care va fi iNTREBAREA de la referendumul despre eutanasierea ...

Primarul Sorin Oprescu a anuntat care va fi intrebarea de la referendumul despre eutanasierea cainilor fara stapan. Am decis formula prin care vom consulta populatia. Maine vom propune spre adoptare intrebarea. Intrebarea de la referendum va fi: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe domeniul public al municipiului Bucuresti si nerevendicati in termenul prevazut de lege? Termenul prevazut de lege este de sapte zile, a declarat Sorin Oprescu. Primarul Capitalei .

Maidanezii: De ce e cinica si inutila solutia propusa de primarul Sorin Oprescu

Aflat sub presiune publica pentru ca nu a dat macar un comunicat de presa in 3 zile trecute de la uciderea unui copil de maidanezi, primarul Sorin Oprescu a anuntat printre lacrimi - sincere, fara indoiala - ca va organiza un referendum. Referendum la care bucurestenii sa voteze daca vor eutanasierea. Solutia propusa de primarul - chirurg - actor este de un populism perfect si inutil, si muta raspunderea in curtea altcuiva. Iata de ce.

Sorin Oprescu: Legea este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca legislatia privind eutanasierea cainilor maidanezi este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor. Am facut ceea ce a ordonat legea. Asteptam ca Parlamentul sa ia o decizie imediata, a declarat Sorin Oprescu. Primarul general, a anuntat, miercuri, ca municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea cainilor vagabonzi. Sorin Oprescu vrea ca referendumul sa fie organizat in data de 6 octombrie, iar pana .

Situatia cainilor comunitari, discutata de Sorin Oprescu cu primarii de sector si autoritatile din Ilfov

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se intalneste joi, de la ora 12,00, cu primarii celor 6 sectoare si cu prefectii din Bucuresti si Ilfov, pentru a stabili masurile imediate privind situatia cainilor comunitari. Tot joi incepe o ancheta privind activitatea din ultimii 10 ani a Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), al carei rezultat va fi prezentat peste sapte zile.

Deputatii Mircea Dolha (PNL) si Cristian Rizea (PSD) cer demisia primarului Sorin Oprescu

Deputatul PNL Mircea Dolha a declarat vineri, pentru Agerpres, ca primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, ar trebui sa-si depuna demisia din functie, fara a mai sta pe ganduri, in urma accidentului recent cu copilul de patru ani sfasiat de cainii maidanezi in timp ce se afla in parc cu bunica sa. Si deputatul PSD Cristian Rizea i-a cerut vineri demisia de onoare primarului Sorin Oprescu si considera ca acesta ar trebui sa vina in Parlament si sa dea explicatii privind modul in care a gestionat bugetul alocat pentru problema cainilor comunitari.

Primarii Neculai Ontanu (UNPR), Marian Vanghelie (PSD) si Robert Negoita (PSD) lipsesc de la intalnirea cu Sorin Oprescu pentru rezolvarea situatiei maidanezilor

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu UNPR), lipseste de la intilnirea convocata joi de primarul general Sorin Oprescu cu toti primarii de sector pentru a gasi solutii pentru problema maidanezilor. In sectorul lui Ontanu s-a intimplat tragedia copilului ucis de maidanezi, iar edilul si-a declinat imediat orice raspundere. Si Marian Vanghelie PSD, primar sector 5) si Robert Negoita PSD, primar sector 3) lipsesc de la intilnire, fiind reprezentati de viceprimari. Oprescu s-a intalnit joi, de la ora 12,00, cu primarii de sectoare si cu prefectii din Bucuresti si Ilfov, pentru a stabili masurile imediate privind situatia cainilor comunitari. Articol in curs de actualizare.

Sfidarea cetatenilor: Primarii Neculai Ontanu (UNPR), Marian Vanghelie (PSD) si Robert Negoita (PSD) lipsesc de la intalnirea cu Sorin Oprescu pentru rezolvarea situatiei maidanezilor

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu UNPR), lipseste de la intilnirea convocata joi de primarul general Sorin Oprescu cu toti primarii de sector pentru a gasi solutii pentru problema maidanezilor. In sectorul lui Ontanu s-a intimplat tragedia copilului ucis de maidanezi, iar edilul si-a declinat imediat orice raspundere. Si Marian Vanghelie PSD, primar sector 5) si Robert Negoita PSD, primar sector 3) lipsesc de la intilnire, fiind reprezentati de viceprimari. Oprescu insusi a venit in tara la trei zile dupa tragedie. Articol in curs de actualizare.

Sorin Oprescu nu autorizeaza protestul fata de maidanezi, programat vineri seara in Piata Romana

Primarul General Sorin Oprescu nu autorizeaza protestul programat pentru vineri la ora 19. 30 in Piata Romana din Bucuresti, fata de cainii maidanezi. Mitingul parintilor in memoria copilului ucis de ma.

Radu Banciu: Sorin Oprescu, daca-i murea copilul sfasiat de maidanezi, reactiona ca un pampalau

Comentatorul Radu Banciu a continuat sa vorbeasca, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre moartea lui Ionut Anghel si modul in care primarul Sorin Oprescu a gestionat.

Sorin Oprescu minte. Cheltuim sase milioane de lei pe un referendum inutil, cand avem o lege care rezolva problema maidanezilor din Capitala

Primarul Sorin Oprescu a obtinut vineri girul din partea consilierilor locali pentru organizarea unui referendum privind eutanasierea cainilor fara stapan din Capitala. Edilul a explicat necesitatea acestui costisitor referendum invocand ambiguitatea legilor in vigoare in ceea ce priveste eutanasierea: legile 205/2004 si 227/2002.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )