Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primarul Washingtonului redenumeste strada din apropierea Casei Albe Black Lives Matter Plaza

Hotnews Hotnews,
 Primarul Washingtonului redenumeste strada din apropierea Casei Albe Black Lives Matter Plaza

Primarul capitalei Statelor Unite, Muriel Bowser a anuntat ca sectiunea din fata Casei Albe a 16th Street NW a fost redenumita Black Lives Matter Plaza, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Donald Trump a publicat o scrisoare in care numeste protestatarii pasnici din apropierea Casei Albe teroristi

Presedintele american Donald Trump a distribuit pe Twitter, o scrisoare in care ii numeste teroristi pe protestatarii pasnici care au fost dispersati cu forta din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, scrie CNN.

VIDEO Proteste in SUA: Donald Trump pierde procente serioase in randul catolicilor albi Guvernatorul New York-ului cere demiterea politistilor care au trantit la pamant un barbat alb de 75 de ani

Doi politisti din Buffalo, New York, au fost suspendati dupa ce un video in care apar trantind la pamant un barbat alb de 75 de ani a aparut pe retelele sociale. Incidentul a avut loc in cadrul protestelor declansate de moartea lui George Floyd, transmite Reuters. ----- 22:22 Facebook nu a depistat interferente externe in cazul protestelor violente din Statele Unite 21. 35: Primarul Washingtonului redenumeste strada din apropierea Casei Albe Black Lives Matter Plaza20. 40: Guvernatorul statului New York cere demiterea politistilor care au trantit la pamant un barbat alb de 75 de ani si care sunt acum suspendati.

Plangere impotriva lui Trump dupa dispersarea unor manifestanti in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestanti, cu scopul de a-i permite presedintelui Statelor Unite sa pozeze cu o Biblie in fata unei biserici situate in apropierea Casei Albe, a anuntat puternica organizatie de aparare a drepturilor civice ACLU, relateaza AFP.

Plangere impotriva lui Trump dupa dispersarea unor manifestanti in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestanti, cu scopul de a-i permite presedintelui Statelor Unite sa pozeze cu o Biblie in fata unei biserici situate in apropierea Casei Albe.

VIDEO Nou episod al razboiului in social media: Twitter a eliminat un videoclip in care Trump isi facea campanie folosind cazul George Floyd Ce a scris despre teroristii din fata Casei Albe

Un nou episod al razboiului cu Casa Alba. Twitter a decis sa elimine mesajul video de campanie in care presedintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocand plangeri privind drepturile de autor, noteaza Reuters. Pe de alta parte, Trump a distribuit pe Twitter o scrisoare in care protestatarii din apropierea Casei Albe sunt numiti teroristi.

Donald Trump spune de ce s-a dus in buncar in timp ce protestatarii scandau in fata Casei Albe

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie, relateaza AFP.

Imagini bizare surprinse pe o strada din Timisoara. Tineri loviti de relaxare

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse pe o strada din Timisoara. Doi tineri au cazut din nou prada drogului Zombie.

VIDEO Arhiepsicopul Washingtonului a criticat Altarul Sfantul Ioan Paul al II-lea pentru ca a permis vizita lui Trump, dupa ce protestatarii au fost dispersati cu gaze lacrimogene

Arhiepiscopul Washingtonului Wilton Gregory a criticat Altarul Sfantul Ioan Paul al II-lea pentru ca a permis vizita presedintelui Donald Trump, dupa ce protestatarii din fata Casei Albe au fost dispersati cu gaze lacrimogene, scrie The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )