Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primele doua cazuri de coronavirus din Europa detectate in Franta Al doilea caz de coronavirus confirmat in SUA

Adevărul Adevărul,
Primele doua cazuri de coronavirus din Europa detectate in Franta Al doilea caz de coronavirus confirmat in SUA

Franta confirma doua cazuri de coronavirus - primele diagnostice din Europa. Ministrul francez al Sanatatii, Agnes Buzyn, a declarat vineri ca doua cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in Franta, un caz in sud-vestul orasului Bordeaux si un altul la Paris. Ambii pacienti au fost recent in China. Autoritatile franceze se asteapta ca numarul cazurilor sa creasca. continuă pe Adevărul

Virusul chinez a ajuns in Europa: doua cazuri de infectare au fost diagnosticate in Franta

Doua cazuri de infectare cu noul coronavirus chinez au fost confirmate in Franta, fiind primele de acest tip din Europa, a anuntat vineri seara ministrul francez al Sanatatii, Agnes Buzyn, potrivit AFP.

Coronavirus, CONFIRMAT in Europa! Doua persoane din Franta, infestate

Franta a confirmat primele doua cazuri de coronavirus in Europa. Anuntul a fist facut vineri de ministrul francez al Sanatatii, Agnes Buzyn. Este vorba de un pacient internat la Bordeaux sud-vest) si.

CORONAVIRUS. Sabina Iosub, informatii de ultima ora despre cele doua cazuri de coronavirus confirmate in Franta

Coronavirusul a fost confirmat, vineri, la doi pacienti din Franta.

BURSELE LUMII Investitorii, atenti in continuare la raspandirea coronavirus din China

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs mixt ieri, dupa ce China a anuntat masuri care sa stopeze raspandirea unui nou val de contaminare cu coronavirus.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala

Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala, a decis Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) in a doua zi a reuniunii sale de urgenta. Asta dupa ce la discutiile de.

CORONAVIRUS. Gripa chinezeasca a ajuns in Europa. Doua cazuri confirmate in Franta

Coronavirusul a fost confirmat, vineri, la doi pacienti din Franta.

FOTO Primele doua zile ale lui Alexandru Ioan Cuza in exilul din Imperiul Austriac au fost petrecute la Timisoara

Fostul han Der Trompeter devenit apoi Hotel Hungaria) din Timisoara a fost prima statie din afara Romaniei pentru domnitorului Alexandru Ioan Cuza, care a fost obligat sa abdige.

Misteriosul coronavirus din China ar fi sarit la oameni de la serpi, potrivit unui studiu aparut in Journal of Medical Virology

Pe masura ce noul coronavirus face tot mai multe victime, oamenii se intreaba de unde a venit virusul? Un studiu publicat aseara de 4 cercetatori chinezi in revista Journal of Medical Virology arata spre serpi. Mai exact, spre cele doua specii de serpi des intalnite in sud-estul Chinei unde a aparut focarul): Bungarus multicinctus si Naja atra, sau cobra chineza, scriu autorii studiului.

Noul coronavirus din China: Cat de ingrijorat ar trebui sa fii?

Virusul din China, cunoscut si sub denumirea de 2019-nCoV, este o noua tulpina de coronavirus, care nu a fost identificata anterior la om. Se crede ca provine de la animale infectate, dintr-o piata din orasul chinez Wuhan. Numarul deceselor a crescut la noua si un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in SUA. Ce stim despre virus?.

Se repeta istoria SARS? Bizara gastronomie chineza ar putea fi sursa noului coronavirus din Wuhan

Piata chineza de mancare, considerata epicentrul noului coronavirus care a starnit temeri globale, este un fel de menajerie unde coabiteaza specii stranii, precum celebra civeta la originea epidemiei de SARS din 2002-2003, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )