Libnet.ro
UNICEF

16:15

Primele estimari pentru dividendele de anul viitor

Adevărul Adevărul,
Primele estimari pentru dividendele de anul viitor

Cele mai bune dividende de anul viitor se contureaza a fi distribuite de transportatorul de titei Conpet Ploiesti COTE) si de Romgaz Medias SNG), potrivit unor estimari facute de analistii casei de brokeraj Intercapital Invest pe baza rezultatelor financiare semestriale anuntate de companiile de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Adevărul

Primele estimari pentru dividendele de anul viitor

Cele mai bune dividende de anul viitor se contureaza a fi distribuite de transportatorul de titei Conpet Ploiesti COTE) si de Romgaz Medias SNG), potrivit unor estimari facute de analistii casei de brokeraj Intercapital Invest pe baza rezultatelor.

Angela Merkel pierdere simpatia germanilor si va anunta abia anul viitor daca va mai candida pentru un nou mandat de cancelar

Jumatate din germani nu doresc ca Angela Merkel sa mai aiba inca un mandat - al patrulea - de cancelar al Germaniei, arata un sondaj de opinie publicat duminica. Angela Merkel va anunta anul viitor daca va incerca sa mai obtina un mandat de cancelar sau nu.

Femeile si barbatii vor avea acces egal in institutiile militare de invatamant de anul viitor

Ministerul Apararii Nationale anunta ca, din anul de invatamant 2017 - 2018, accesul va fi egal pentru barbati si femei in institutiile militare de profil.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )