Libnet.ro
UNICEF

07:30

Primele imagini cu presedintele sirian Bashar al-Assad, dupa atacul Statelor Unite (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini cu presedintele sirian Bashar al-Assad, dupa atacul Statelor Unite (VIDEO)

Presedintia Siriei a postat pe internet un clip cu liderul Bashar al-Assad sosind la lucru, in dimineata in care Statele Unite, Marea Britanie si Franta au lansat un atac coordonat asupra mai multor puncte. continuă pe B1

VIDEO Presedintele sirian Bashar al-Assad soseste sambata la birou: O dimineata linistita

Presedintele sirian Bashar al-Assad a tinut sa arate ca este linistit dupa atacul suferit in cursul noptii din partea Statelor Unite, Marea Britanie si Franta. Biroul sau a publicat un filmulet cu momentul in care soseste la birou.

IMAGINI INCREDIBILE cu avioanele TORNADO, dupa atacul cu rachete din Siria: Tintele au vizat depozite cu ARME CHIMICE (FOTO)

Ministerul Apararii din Marea Britanie a publicat pe retelele de socializare imagini cu avioanele Tornado care au lansat rachete la vest de Homs, unde se afla un depozit cu arme chimice si era depozitat inclusiv.

VIDEO Primele imagini cu obiectivele din Siria atacate de aliatii occidentali

Un portal apropiat Kremlinului a difuzat primele imagini cu consecintele atacului desfasurat in cursul noptii de Statele Unite, Marea Britanie si Franta impotriva unor obiective apartinand regimului lui Bashar al-Assad.

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, aparitie sfidatoare dupa bombardamentul american

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a fost filmat la cateva ore dupa bombardamentul desfasurat de SUA, Franta si Marea Britanie. Citeste si: SUA si aliatii sai au atacat mai multe tinte din.

Primele imagini de la biserica, la botezul fiicei lui si a Gabrielei Cristea! Cine si-a facut aparitia

Primele imagini din biserica unde Bella Victoria Margot va fi botezata au ajuns! in ele, se pot observa decoratiunile roz, care se potrivesc cu rochita fiicei cuplului cel iubit. Vezi imaginile.

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atacul SUA din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici. Romania condamna.

Klaus Iohannis reactioneaza dupa atacul Statelor Unite in Siria (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, Statele Unite, Marea Britanie si Franta au desfasurat un atac coordonat in Siria. Romania condamna.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )