Libnet.ro
UNICEF

12:15

IN PRIMELE ZILE ALE ANULUI 2021 Pretul redus la energie electrica si liberalizarea pietei de energie aduc peste 1.000 de noi contracte in portofoliul Nova Power and Gas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE ZILE ALE ANULUI 2021 Pretul redus la energie electrica si liberalizarea pietei de energie aduc peste 1.000 de noi contracte in portofoliul Nova Power and Gas

Reducerile de pret si ofertele garantate pe 1 an Nova 6+6) si 2 ani Nova 24), la nivel national, aduc peste 1. 000 de noi contracte in portofoliul Nova Power and Gas, companie membra a grupului E-INFRA, in primele zile ale anului 2021. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE ZILE ALE ANULUI 2021 Pretul redus la energie electrica si liberalizarea pietei de energie aduc peste 1.000 de noi contracte in portofoliul Nova Power and Gas

Reducerile de pret si ofertele garantate pe 1 an Nova 6+6) si 2 ani Nova 24), la nivel national, aduc peste 1. 000 de noi contracte in portofoliul Nova Power and Gas, companie membra a grupului E-INFRA, in primele zile ale anului 2021.

PARALELA 45: Noi zboruri charter spre destinatii exotice, in primele luni ale anului, dupa cererea mare de sarbatori

Cinci curse directe spre Hurghada, Zanzibar, Ras al Khaimah-Dubai, Republica Dominicana si Maldive sunt organizate, in premiera, din Bucuresti si Cluj-Napoca, in vacanta intersemestriala a elevilor, dupa cererea peste asteptari inregistrata pentru destinatiile exotice de revelion.

Schimbarile majore ale anului 2021

Intram in al treilea deceniu al mileniului doi. Odata cu vaccinarea in masa, exista premisele unei r.

Jocul Turciei in Africa: Cazul Somaliei

In primele zile ale anului 2021, un atentat terorist a vizat o companie turca ce construia un drum rutier in Somalia. Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar alte 14 au fost ranite. Atacul sinucigas, care a ucis cel putin doi cetateni turci, a fost revendicat de catre Al Shabab, reprezentand mult mai mult decat un eveniment cotidian al tarii din Cornul Africii.

Politistii romani, anchetati din cauza aplicatiei Whatsapp. Situatie ireala in Romania anului 2021

Comunicarea prin intermediul aplicatiilor de mobil a devenit un gest banal si comun. Fiecare dintre noi apelam la aceasta forma de comunicare pentru ca este mai rapida. Dar este si atat de sigura pe cat credem? intrebarea este legitima, mai ales daca vorbim de comunicarea intre politisti. Conform unor date, Whatsapp, de exemplu, nu este .

FMI: Majoritatea tarilor dezvoltate ar trebui sa inceapa sa revina la normal in a doua jumatate a anului 2021

Majoritatea tarilor dezvoltate ar trebui sa inceapa sa revina la normal in a doua jumatate a anului 2021, pe masura ce vor avea loc tot mai multe vaccinari pentru Covid-19,.

Au fost anuntate finalistele concursului Masina Anului 2021 in Europa

Sapte masini au fost nominalizate pentru premiul European Car of the Year 2021 dintr-un total de 29 de modele inscrise pe lista. Nu lipsesc nici masinile electrice, precum Volkswagen ID 3, dar este prezent si Cupra Formentor, primul model lansat de Cupra de cand a devenit marca separata de Seat.

Kelly Piquet a facut o noua cucerire in Formula 1

Chiar in primele zile ale lui 2021, Max Verstappen a anuntat pe Instagram ca se iubeste cu frumoasa .

incepe razboiul? Presedintele a ordonat armatei sa fie pregatita in orice secunda

Presa occidentala relata in primele zile ale lui 2021 despre miscari de trupe la granitele chineze. intr-un mesaj de anul nou, presedintele chinez Xi Jinping a transmis noi ordine catre Armata Populara de Eliberare a Chinei. Analistii geopolitici au catalogat mesaj presedintelui ca unul de pregatiri de lupta. Xi Jinping pregateste China de noi conflicte .

Surprize senzationale de la Lidl chiar in primele zile din an. Toti clientii din tara sunt vizati

Lidl Romania a facut in cursul acestei saptamani un anunt surpriza pentru toti clientii. Asadar, retailerul continua cu ofertele special si in noul an. Mai exact, cei de la Lidl.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )