Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primii 3 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, scosi din nou la licitatie, la pachet cu finalizarea nodurilor rutiere de pe Centura si Moara Vlasiei. Valoarea estimata: 39 mil. euro

Hotnews Hotnews,
 Primii 3 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, scosi din nou la licitatie, la pachet cu finalizarea nodurilor rutiere de pe Centura si Moara Vlasiei. Valoarea estimata: 39 mil. euro

Proiectarea si executia finala a primilor 3,3 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din zona Petricani si pana la soseaua Popasului, la pachet cu finalizarea lucrarilor la nodurile rutiere Centura Bucuresti km 6+500) si Moara Vlasiei km 19+500) a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Autostrazi CNADNR), la trei luni de la rezilierea contractului initial cu italienii de la Impresa Pizzarotti. Valoarea estimata a contractului este de 173 de milioane de lei 38,9 mil. euro) cu o durata pentru executie de 18 luni. continuă pe Hotnews

CNADNR da 173 milioane lei pentru 3 km din autostrada Bucuresti - Ploiesti

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat o licitatie pentru proiectarea si executia unui tronson de 3 km situat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si a doua noduri rutiere, in dreptul.

CNADNR: 38,9 milioane de euro pentru 3 km din autostrada Bucuresti - Ploiesti si doua noduri rutiere

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat o licitatie pentru proiectarea si executia unui tronson de 3 km situat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si a doua noduri rutiere, in dreptul .

CNADNR organizeaza licitatie pentru autostrada Bucuresti - Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), comunica initierea procedurii de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului Proiectare si executie finalizare Autostrada Bucuresti - Brasov, sectiunea Bucuresti - Ploiesti, Sector 1, km 0+000 - km 3+325; Nod Centura Bucuresti, km 6+500 si Nod Moara Vlasiei, km 19+500, arata un comunicat transmis redactiei.

Autostrada Bucuresti - Moara Vlasiei: statul deschide sesiunea de depunere a ofertelor, care se va inchide la 1 iulie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), in calitate de autoritate contractanta, comunica initierea procedurii de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului avand ca obiect: Proiectare si executie finalizare Autostrada Bucuresti Brasov, Sectiunea Bucuresti Moara Vlasiei, km 19+500.

Autostrada Bucuresti Moara Vlasiei: statul deschide sesiunea de depunere a ofertelor, care se va inchide la 1 iulie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNANDR), in calitate de autoritate contractanta, comunica initierea procedurii de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului avand ca obiect: Proiectare si executie finalizare Autostrada Bucuresti Brasov, Sectiunea Bucuresti Moara Vlasiei, km 19+500.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )