Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primul argint din istorie pentru o femeie din India la Jocurile Olimpice: Indienii au urmarit in strada finala de badminton (VIDEO)

B1 B1,
Primul argint din istorie pentru o femeie din India la Jocurile Olimpice: Indienii au urmarit in strada finala de badminton (VIDEO)

Carolina Maiden a luat aurul olimpic la badminton, dar toata atentia a stat pe sportiva din India, PV Sindhu care a facut istorie pentru tara sa, devenind prima femeie din India care ia un argint la Jocurile. continuă pe B1

Primul fotomodel din istorie a fost o romanca! Pe langa ea, celelalte superbe pareau taranci! (FOTO)

Renne Perle este romanca nascuta la Iasi care a ajuns la Paris, unde l-a cunoscut pe celebrul fotograf Jacques-Henri Lartigue. Astfel, aceasta a devenit primul fotomodel profesionist din istoria omenirii,.

Vesti bune pentru o parte dintre romani. Care este primul oras din tara care va beneficia de autobuze electrice

Vesti bune pentru ardelenii din Cluj. Cluj-Napoca va deveni primul oras din Romania care va utiliza autobuze electrice. incepand de anul viitor, orasul se va putea lauda cu un prim pas spre.

Dubai construieste primul hotel din lume cu padure tropicala ca in jungla

Dubai demonstreaza inca o data ca imaginatia nu are limite in emiratul arab. Cunoscut pentru premiere mondiale si extravaganta in materie de hoteluri si atractii turistice, Dubai construieste acum primul hotel din lume cu padure tropicala pentru a reda.

We suck: Singurul moment din istorie care rivalizeaza cu farsa pusa la cale de fanii Dinamo pentru meciul Steaua-Manchester City (VIDEO)

Fanii echipei Dinamo au reusit sa intre in istorie cu farsa pe care le-au pregatit-o celor de la Steaua, cu ocazia meciului cu Manchester City. Momentul a fost distribuit in masa pe retelele de.

Donald Trump a lansat primul sau spot TV pentru alegerile prezidentiale: Contrastul cu Hillary Clinton pe tema securitatii si a infractionalitatii (VIDEO)

In primul sau spot TV din campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump argumenteaza ca el poate face America sigura in fata valurilor de imigranti ilegali, refugiati.

Manchester United-Southampton (22:00), primul meci din Premier League programat vineri

Din acest sezon incepand oficialii Premier League au decis sa programeze meciuri si vinerea, o zi atipica pentru fotbalul din Albion.

TAROM incheie primul semestru din 2016 cu pierderi de 28,6 milioane de lei

Compania TAROM a incheiat prima jumatate a acestui an cu o pierdere de 28,6 milioane de lei, dupa ce, in cel de-al doilea trimestru pierderile operatorului aerian s-au redus la jumatate fata de cele din primele trei luni, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

Investitiile imobiliare sunt de trei ori mai mari fata de primul semestru din 2015

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii 6 ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare trimis redactiei.

Turcia elibereaza 38.000 de infractori din puscarii pentru a face loc dusmanilor lui Erdogan

Zeci de mii de infractori vor fi eliberati din inchisorile turcesti pentru a face loc celor pe care presedintele Recep Erdogan ii acuza de complicitate la locitura de stat esuata din 15.

Rusia a folosit o baza din Iran pentru a bombarda militanti in Siria

Avioane de razboi rusesti au decolat astazi de la o baza aeriana din provincia Hamadan din vestul Iranului si au efectuat un atac aerian impotriva militantilor din regiunile siriene Alep, Deir al-Zour si Idlib, a declarat ca Ministerul rus al Apararii, citat de DPA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )