Libnet.ro
UNICEF

18:15

Primul bolnav de coronavirus in Romania: tot ce stim despre tanarul din Gorj

Playtech Playtech,
Primul bolnav de coronavirus in Romania: tot ce stim despre tanarul din Gorj

In urma cu cateva ore, a fost confirmat in mod oficial primul caz de coronavirus in Romania. Este vorba despre un tanar din Gorj care a intrat in contact cu un italian infectat. Romanul infectat cu coronavirus pe teritoriul tarii noastre a fost confirmat de catre autoritatile de la Bucuresti. Raed Arafat a organizat o . continuă pe Playtech

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj.

Ce efecte economice are primul caz de coronavirus in Romania

Impactul asupra economiei locale ale primul caz de coronavirus in Romania este in prezent nesemnificativ, arata o analiza a casei de brokeraj XTB.

Coronavirus in Romania Cine e italianul suspectat ca a adus coronavirusul in tara noastra. Ce a facut in judetul Gorj, unde a fost confirmat primul caz din Romania

Barbatul de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie, unde le-a vizitat pe rudele sotiei sale, care este romanca, si a avut mai multe intalniri de afaceri. El a ajuns in Romania pe aeroportul din Craiova, apoi a locuit in judetul Gorj.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Soacra Elenei Udrea, izolata in Italia de coronavirus. Ce spune femeia despre situatia in care se afla

Anisoara Alexandrov, soacra Elenei Udrea, este izolata in Italia de coronavirus, intr-un oras din nordul tarii, care este si cea mai afectata regiune de COVID-19. Ce spune femeia despre situatia in care se afla? Soacra Elenei Udrea, izolata in Italia de coronavirus Este panica in Italia, tara unde traieste cea mai mare comunitate de romani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )