Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Adevărul Adevărul,
Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj. continuă pe Adevărul

BREAKING NEWS. A fost CONFIRMAT primul caz de coronavirus din Romania

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a anuntat, miercuri seara, confirmarea.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus. Anuntul a fost facut de Sotiris Tsiodras, reprezentant al Ministerului Sanatatii din aceasta tara. Marti au fost confirmate primele cazuri si in Croatia.

Primul caz de coronavirus din Macedonia de Nord. Femeia se intorsese recent din Italia

Macedonia de Nord a raportat primul sau caz de infectie cu coronavirus, dupa ce o femeie, care a revenit recent din Italia, a fost depistata pozitiv, a anuntat ministerul macedonean al sanatatii, miercuri,.

Primul caz de coronavirus confirmat in Grecia

Primul caz de coronavirus a fost confirmat in Grecia, au anuntat reprezentantii Ministerului Sanatatii din tara respectiva.

Primarul din Focsani a anuntat ca va inchide orasul la primul caz de coronavirus confirmat

Primarul din Focsani, Cristi Misaila, a declarat ca va inchide orasul, daca se va semnala primul caz de coronavirus.

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

LIVETEXT Primul caz de coronavirus din America Latina, confirmat in Brazilia Coronavirusul ajunge si in Pakistan HARTA

China si Coreea de Sud au raportat miercuri 500 de cazuri noi de coronavirus, inclusiv un prim caz de soldat american infectat, in conditiile in care Statele Unite avertizeaza ca o pandemie este inevitabila, iar epidemia din Italia se raspandeste in mai multe tari europene, transmite Reuters. Dr. Anne Schuchat, director adjunct al Centrului pentru Prevenirea si Controlul bolilor din SUA a declarat ca, desi riscul pe termen scurt este redus in SUA, actuala situatie globala sugereaza ca o pandemie este probabila: Nu este o chestiune de daca. Este o chestiune de cand si cati oameni vor fi infectati. ----------------23:03: Sapte noi cazuri confirmate in Bahrain, ridicand totalul la 33 de persoane infectate in tara din Golf22:04 Primul caz de contaminare cu coronavirusul Covid-19 a fost confirmat in Norvegia, au anuntat oficialii responsabili cu sanatatea publica.

Coronavirus: Primul caz raportat an sudul Italiei

Autoritaapoundile italiene au anunapoundat primul caz de coronavirus anregistrat an sudul apoundarii, la o femeie originara din Bergamo, la nord-vest de Milano, care se afla an vacanapounda la Palermo Sicilia). Prea159;edintele regiunii Sicilia, Nello Musumeci, a confirmat.

Epidemia de coronavirus: Georgia a anuntat primul caz de contaminare

Georgia a anuntat, miercuri, ca a inregistrat primul caz de contaminare cu noul coronavirus, fiind si primul in Caucazul de Sud, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )