Libnet.ro
UNICEF

05:00

Primul caz de infectie cu West Nile din 2019, confirmat in Galati

Antena3 Antena3,
Primul caz de infectie cu West Nile din 2019, confirmat in Galati

Primul caz de infectie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat la un octogenar din Galati, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica INSP). in. continuă pe Antena3

Primul caz de infectie cu virusul West Nile din acest sezon, confirmat la un barbat din Galati

Primul caz de infectie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat, joi, in Galati, la un .

Primul caz de infectie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat in judetul Galati. Cine este victima

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile a anuntat primul caz de infectie cu virusul West Nile din acest sezon. Boala se transmite prin intepatura de tantar si poate fi mortala in unele cazuri.

Primul caz de infectie cu virusul West Nile in acest sezon, la un barbat din judetul Galati

Primul caz de infectie cu virusul West Nile a fost confirmat in acest sezon, in perioada 3 iunie - 18 iulie, fiind vorba despre un barbat in varsta de peste 80 de ani, din judetul Galati.

Atentie! Barbat infectat cu virusul West Nile! Recomandarile de urgenta ale specialistilor

Primul caz de infectie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat la un octogenar din Galati, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica INSP). in.

BNR, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Creantele financiare ale administratiei publice au scazut la 21,1% din PIB

Creantele financiare ale sectorului Administratii publice au scazut cu 1,4 puncte procentuale, in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, ajungand la valoarea de 21,1 la suta din PIB, conform datelor publicate pe site-ul bancii Nationale a Romaniei.

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Importurile de titei, scadere de 0,6%

Tara noastra a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

DATE BNR PENTRU PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Deficitul de cont curent a urcat cu 32,64%, in ritm anual, la 3,401 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,401 miliarde euro, in perioada ianuarie-mai 2019, comparativ cu 2,564 miliarde euro, deficit consemnat in perioada similara a anului trecut, arata datele publicate, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Numarul insolventelor a scazut cu 28,76% in primul semestru din 2019

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 2.

Synevo Romania deschide primul sau centru de recoltare din judetul Mures si ajunge la o prezenta in 35 de judete

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si laborator, a inaugurat pe data de 8 iulie primul sau centru modern de recoltare din judetul Mures. Acesta este al 35-lea judet din tara in care compania este prezenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )