Libnet.ro
UNICEF

08:45

Primul drum construit in Prahova dupa 89, facut din fonduri private

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul drum construit in Prahova dupa 89, facut din fonduri private

Autoritatile prahovene vor deschide circulatiei publice primul drum construit in judet dupa 1989, tronsonul rutier, care are 18 kilometri si care va lega statiunea Busteni de Valea Doftanei, fiind construit din fonduri private, in conditiile in care. continuă pe Wall-Street Ro

Primul drum construit dupa '89 in Prahova, facut din fonduri private: Este un drum foarte important, va ajuta la dezvoltarea turismului

Autoritatile prahovene vor deschide circulatiei publice primul drum construit in judet dupa 1989, tronsonul rutier, care are 18 kilometri si care va lega statiunea Busteni de Valea Doftanei, fiind construit din fonduri private, in conditiile in care pentru acest drum nu s-au alocat bani publici, scrie Mediafax.

Primul drum construit dupa 89 in Prahova.

Autoritatile prahovene vor deschide circulatiei publice primul drum construit in judet dupa 1989, tronsonul rutier, care are 18 kilometri si care va lega statiunea Busteni de Valea Doftanei, fiind construit din fonduri private, in conditiile in care pentru acest drum nu s-au alocat bani publici, potrivit Mediafax. Autoritatile din judetul Prahova vor deschide, in cursul acestei luni, primul drum judetean construit in ultimii 23 de ani in acest judet, tronsonul urmand a face legatura intre .

Ce facem in lipsa autostrazilor? Va fi inaugurat un drum facut din fonduri europene

Autoritatile prahovene vor deschide circulatiei publice primul drum construit in judet dupa 1989, tronsonul rutier care are 18 kilometri si care va lega statiunea Busteni de Valea Doftanei, fiind construit din.

Spania va examina siguranta feroviara dupa accidentul mortal din iulie

Spania va examina intreaga retea feroviara dupa accidentul de tren soldat cu 79 de morti pe 24 iulie in nordul tarii, a anuntat astazi ministrul spaniol pentru echipamente, Ana Pastor, conform AFP.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )