Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul film despre Steve Jobs, prezentat la Festivalul Sundance din luna ianuarie.

România Liberă România Liberă,
Primul film despre Steve Jobs, prezentat la Festivalul Sundance din luna ianuarie.

Prima pelicula despre viata celebrului cofondator al Apple, Steve Jobs, care a murit de cancer in 2011, va fi prezentata la sfarsitul lunii ianuarie la festivalul american de film independent Sundance, avandu-l pe Ashton Kutcher in rolul principal, au anuntat organizatorii, citati de AFP, potrivit Agerpres. Filmul jOBS, realizat de Joshua Michael Stern, cunoscut pentru pelicula Swing Vote din 2008, cu Kevin Costner si Dennis Hopper, prezinta cei 30 de ani decisivi ai vietii lui Steve . continuă pe România Liberă

Primele fotografii cu Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs

Prima imagine oficiala cu Steve Jobs din filmul jOBS a fost data publicitatii de organizatorii Festivalului de Film de la Sundance, care se va desfasura in ianuarie, informeaza The Hollywood Reporter. Ashton.

Prima imagine oficiala cu Ashton Kutcher in rolul lui Steve Jobs

Actorul Ashton Kutcher il interpreteaza pe cofondatorul Apple Steve Jobs in jOBS, prima imagine oficiala cu actorul fiind data publicitatii, arata Daily Mail, preluat de Antena 1 .

Holy Motors, un film despre filme.

Una dintre peliculele cele mai apreciate la festivalul Les Filmes de Cannes a Bucarest, Holy Motors, intra incepand din acest weekend pe marile ecrane din Romania. Filmul semnat de Leos Carax trece spectatorul prin toata cinematografia lumii fiind un pasionant omagiu adus celei de-a saptea arte. In preambulul filmului, un barbat se trezeste din somn si descopera in dormitorul sau o usa secreta care da intr-o sala de cinematograf. In sala ruleaza un film, asa ca barbatul are .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )