Libnet.ro
UNICEF

06:45

Primul interviu cu familia lui Andrei Gheorghe, dupa moartea celebrului jurnalist! Sotia a presimtit totul!

Antena3 Antena3,
Primul interviu cu familia lui Andrei Gheorghe, dupa moartea celebrului jurnalist! Sotia a presimtit totul!

A trecut o luna si jumatate de cand Andrei Gheorghe a plecat dintre noi. O luna care pentru altii nu a insemnat mai nimic, dar pentru ei, Petruta Gheorghe, sotia lui, si cei trei copii, a insemnat cea mai grea. continuă pe Antena3

POVESTEA secreta a lui ANDREI GHEORGHE! Familia a marturisit TOT: AM VAZUT cum s-au desfasurat lucrurile

In primul interviu oferit de familia lui Andrei Gheorghe, la o luna si jumatate de la disparitia vedetei, apar detalii emotionante din viata regretatului om de televiziune si de radio. Petruta Gheorghe, sotia.

Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe i-a presimtit moartea. Marturisire emotionanta facuta de Petruta Gheorghe

La doua luni de la moartea lui Andrei Gheorghe, fosta sa sotia a marturisit ca i-a prevestit moartea. Ziua aia a fost stranie. El se prapadise dimineata, dupa cum am inteles apoi, iar eu la 11.

DUPA moartea IONELEI PRODAN, o noua VESTE A ZGUDUIT MUZICA POPULARA! Este vorba despre Maria Ciobanu

La scurt timp dupa moartea Ionelei Prodan, fanii muzicii populare s-au confruntat cu alta veste soc! Ciocarlia muzicii populare romanesti, Maria Ciobanu, in varsta de 80 de ani,stabilita in SUA, a ales.

Nevinovatul Gabriel Oprea a avut grija sa-si puna averea la adapost dupa moartea lui Gigina. Pentru ca Oprea a donat averea copiilor, despagubirile ar putea fi platite de romani

Fiecare roman ar putea plati daunele in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in locul lui Gabriel Oprea. Si asta pentru ca fostul ministru si-a donat averea copiilor. Dupa mai bine de doi ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )