Libnet.ro
UNICEF

06:45

Primul oras din lume in care strazile vor fi albe pentru a mentine temperaturile

România Liberă România Liberă,
Primul oras din lume in care strazile vor fi albe pentru a mentine temperaturile

Los Angeles va fi primul oras din lume in care multe dintre strazi vor fi vopsite in alb, ca parte a. continuă pe România Liberă

Primul oras din lume in care strazile vor fi albe. Motivul din spatele acestei decizii

Los Angelesva fi primul oras din lume in care o parte dintre strazi vor fi vopsite in alb, ca parte a unui efort de a mentine temperaturile la un nivel placut pentru locuitori si a incetini incalzirea.

Primul roman din istorie care a folosit parasuta ca sa-si salveze viata

In avalansa de informatii cu privire la aviatie care apareau in anii 1920 in presa vremii, un titlu din mensualul Aripa anunta discret o premiera nationala:in ziua de 1 octombrie 1928, intr-un.

Un oras din Banat interzice carutele. Nu vor mai putea circula decat pe drumurile agricole

Consiliul local Moldova Noua a emis, marti, 27 martie, o hotarare prin care carutele nu mai au voie sa circule pe niciun drum public de pe raza orasului.

Ce obiceiuri comune au cei mai bogati oameni din lume

Cu totii visam sa ajungem bogati, sa nu mai avem grija banilor, dar unele sfaturi primite din celor mai bogati oameni din lume nu par a ne ajuta prea mult. Poate obiceiurile lor banale ne pot ajuta sa privim.

Barbatul din Brasov care si-a macelarit sotia si copiii are o zgarietura pe obraz. Cine i-a facut-o

Noi detalii socante ies la iveala in cazul lui Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii. Criminalul a fost dus joi la serviciul de medicina legala Brasov.

Explicatia SOCANTA a barbatului din Brasov care SI-A UCIS sotia si copiii. Acum, familia e ... Ce le-a mai spus ANCHETATORILOR (FOTO)

Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii,un baiat de 13 ani si o fata de 18, se afla acum in arest. Acesta a fost audiat mai multe ore si a povestit cum a premeditat tripa.

Declaratii socante ale criminalului din Brasov care si-a ucis familia. Barbatul crede in existenta vietilor multiple si a vorbit cu copiii in timp ce-i omora

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, a facut o serie de declaratii socante in fata anchetatorilor, sustin sursele Antena 3. Potrivit acestora, Buliga le-ar fi spus.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

[P] Finastra - cum e sa lucrezi pentru una dintre cele mai mari companii fintech din lume

Lansata in iunie 2017 prin fuziunea dintre Misys si D+H, Finastra este numarul 3 in lumea fintech si continua sa creasca. Compania nou formata ofera cel mai variat portofoliu de produse software care deservesc institutii financiare de toate marimile, din toate colturile planetei. Centrul de dezvoltare si cercetare Finastra din Romania este unul dintre cele mai mari la nivel global, reunind peste 550 de persoane si o strategie de crestere activa, care urmareste adaugarea a inca 100 de roluri noi anul acesta.

VIDEO Singura biblioteca din lume cu dormitoare si bistro. Cat costa sa dormi cu cartea in brate

O biblioteca din Tara Galilor are un serviciu cu totul aparte: contra cost permite pasionatilor de carti sa petreaca o noapte in lumea povestilor. E singura din lume care are un astfel de serviciu, iar un film despre cele 26 de dormitoare a fost vizionat de peste 12 milioane de oameni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )