Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Singura biblioteca din lume cu dormitoare si bistro. Cat costa sa dormi cu cartea in brate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Singura biblioteca din lume cu dormitoare si bistro. Cat costa sa dormi cu cartea in brate

O biblioteca din Tara Galilor are un serviciu cu totul aparte: contra cost permite pasionatilor de carti sa petreaca o noapte in lumea povestilor. E singura din lume care are un astfel de serviciu, iar un film despre cele 26 de dormitoare a fost vizionat de peste 12 milioane de oameni. continuă pe Adevărul

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

[P] Finastra - cum e sa lucrezi pentru una dintre cele mai mari companii fintech din lume

Lansata in iunie 2017 prin fuziunea dintre Misys si D+H, Finastra este numarul 3 in lumea fintech si continua sa creasca. Compania nou formata ofera cel mai variat portofoliu de produse software care deservesc institutii financiare de toate marimile, din toate colturile planetei. Centrul de dezvoltare si cercetare Finastra din Romania este unul dintre cele mai mari la nivel global, reunind peste 550 de persoane si o strategie de crestere activa, care urmareste adaugarea a inca 100 de roluri noi anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )