Libnet.ro
UNICEF

22:45

Barbatul din Brasov care si-a macelarit sotia si copiii are o zgarietura pe obraz. Cine i-a facut-o

B1 B1,
Barbatul din Brasov care si-a macelarit sotia si copiii are o zgarietura pe obraz. Cine i-a facut-o

Noi detalii socante ies la iveala in cazul lui Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii. Criminalul a fost dus joi la serviciul de medicina legala Brasov. continuă pe B1

Explicatia SOCANTA a barbatului din Brasov care SI-A UCIS sotia si copiii. Acum, familia e ... Ce le-a mai spus ANCHETATORILOR (FOTO)

Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii,un baiat de 13 ani si o fata de 18, se afla acum in arest. Acesta a fost audiat mai multe ore si a povestit cum a premeditat tripa.

Declaratii socante ale criminalului din Brasov care si-a ucis familia. Barbatul crede in existenta vietilor multiple si a vorbit cu copiii in timp ce-i omora

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, a facut o serie de declaratii socante in fata anchetatorilor, sustin sursele Antena 3. Potrivit acestora, Buliga le-ar fi spus.

Un barbat din Brasov si-a omorat sotia si copiii, apoi s-a predat la Politie. Cele trei victime, ucise in somn

Un barbat de 43 de ani din Brasov s-a dus marti la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Brasov, pentru a anunta ca si-a ucis sotia si cei doi copii. Din primele informatii, rezulta ca afirmatiile lui au fost reale. Barbatul se afla in custodia politistilor.

UPDATE Un barbat din Brasov si-a omorat sotia si copiii, apoi s-a predat la Politie. Cele trei victime, ucise in somn

Un barbat de 43 de ani din Brasov s-a dus marti la Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Brasov, pentru a anunta ca si-a ucis sotia si cei doi copii. Din primele informatii, rezulta ca afirmatiile lui au fost reale. Barbatul se afla in custodia politistilor.

Criminalul din Brasov care si-a injunghiat sotia si copiii fusese condamnat la inchisoare!

Florin Buliga, criminalul din Brasov, a fost prins beat la volan, dar instanta i-a dat o pedeapsa cu suspendare. In 2006, acesta a fost oprit de un echipaj de politie care i-a luat alcoolemia, iar aceasta a fost de.

Ce a facut barbatul din Brasov inainte de a-si ucide cei doi copii si sotia! A mers la manastire si...

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Acesta avea inca sange pe haine c?.

Crima din Brasov. Procuror: Agresorul consuma droguri si voia sa-si paraseasca sotia(VIDEO)

Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii era consumator de droguri si dorea sa isi paraseasca sotia, dar nu avea curaj sa faca acest pas, a declarat pentru B1 TV prim-procurorul Daniel.

Gestul uluitor facut de criminalul din Brasov, dupa ce si-a ucis sotia. A invelit-o cu o patura si apoi...

Detalii socante ies la iveala in cazul luiFlorin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis familia. A povestit in timpul audierilor ca a asteptat ca femeia sa adoarma pe masa de masaj si apoi a.

Misterele pe care le ascunde manastirea la care a fost autorul triplului omor din Brasov cu putin timp inaintea de comiterea faptelor

Barbatul din Brasov, care si-a omorat marti sotia si cei doi copii, ar fi incercat sa se sinucida inainte de a curma vietile celor trei, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie.

Noi detalii despre triplul asasinat din Brasov. Procurori: Urme de cannabis in sangele criminalului

Florin Mircea Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a consumat cannabis inainte de a comite triplul asasinat. Potrivit analizelortoxicologice,s-adetectat in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )