Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primul terminal multimodal din Bucuresti este functional

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul terminal multimodal din Bucuresti este functional

Metrorex anunta ca, astazi, au fost puse in functiune Depoul si Terminalul Multimodal Straulesti, dupa o investitie de peste 360 de milioane de lei. Autovehiculele ce intra in Bucuresti vor putea utiliza parcarea, pasagerii avand acces direct si rapid la transportul public subteran si suprateran, dar si la cel interurban pentru destinatiile din afara Capitalei. Taxa de parcare este de 1 leu pe ora. continuă pe Ziarul Bursa

Primul terminal multimodal din Bucuresti este functional

Metrorex anunta ca, astazi, au fost puse in functiune Depoul si Terminalul Multimodal Straulesti, dupa o investitie de peste 360 de milioane de lei. Autovehiculele ce intra in Bucuresti vor putea utiliza parcarea, pasagerii avand acces direct si rapid la transportul public subteran si suprateran, dar si la cel interurban pentru destinatiile din afara Capitalei. Taxa de parcare este de 1 leu pe ora.

Cum arata primul terminal multimodal din Bucuresti, de la Straulesti, deschis luni de Metrorex

Metrorex a deschis luni, 12 noiembrie, depoul si terminalul multimodal Straulesti, proiect care a costat 363 de milioane de lei. Soferii vor plati 1 leu pe ora daca decid sa isi lase autovehiculul in parcarea Straulesti, care face parte din proiect,.

FOTO Metrorex a pus luni in functiune primul terminal multimodal din Bucuresti, dupa o investitie de peste 360 de milioane de lei

Metrorex anunta ca, luni, au fost puse in functiune Depoul si Terminalul Multimodal Straulesti, dupa o investitie de peste 360 de milioane de lei. Autovehiculele ce intra in Bucuresti vor putea utiliza parcarea, pasagerii avand acces direct si rapid la transportul public subteran si suprateran, dar si la cel interurban pentru destinatiile din afara Capitalei. Taxa de parcare este de 1 leu pe ora.

FOTO Parcare ultramoderna in Bucuresti pentru cei care vin din afara Capitalei. Cum arata si care este tariful pe ora

Metrorex deschide publicului primul Terminal Multimodal din Bucuresti, la Straulesti, luni, 12 noiembrie, informeaza compania. Parcarea este destinata soferilor care vin in Bucuresti si vor sa circule cu metroul.

Metrorex deschide, luni, terminalul multimodal de la Straulesti

Metrorex deschide luni, 12 noiembrie, la ora 11. 00, primul terminal multimodal din Bucuresti, situat in zona Straulesti, la capatul liniei Magistralei 4 de metrou, care face legatura cu Gara de Nord, prin.

Atac in plina zi, pe o strada din Bucuresti. Un barbat a fost injunghiat chiar de fratele sau

Un barbat este in stare grava dupa ce a fost injunghiat chiar de fratele sau. Toata scena s-a petrecut in plina zi, intr-un targ din Bucuresti. Oamenii legii banuiesc ca altercatia a avut loc pe fondul.

Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila, care duminica a injunghiat o persoana si a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui mall, a batut cu ranga, pe cand avea 17 ani, impreuna cu tatal sau un alt barbat, scrie Adevarul.

Panica la un MALL din Capitala! Este alerta de incendiu! Detalii de ultim moment (VIDEO)

UPDATE Alarma de incendiu a pornit la un mall din Capitala dupa ce un incendiu de mici dimensiuni a izbucnit in zona tehnica. Reprezentantii centrului comercial au precizat ca incendiul a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )