Libnet.ro
UNICEF

08:30

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 40 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

B1 B1,
Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 40 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele. continuă pe B1

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu - 203 milioane lei, PCC - 13,4 milioane lei, Chimcomplex - 221 milioane lei, Aisa Invest - 30 milioane lei

Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare. Presedintele.

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu, de 203 milioane lei, surclasata de cea a Chimcomplex

UPDATE13:20 -Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. PCC SE a oferit 13,4 milioane pentru cumpararea in bloc a creantelor detinute de Ministerul Economiei, aceeasi suma pe.

Oferta lui Dan Diaconescu pentru actiunile Oltchim este de 203 milioane lei.

Oferta lui Dan Diaconescu pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim Ramnicu Valcea OLT) este de 203,14 milioane lei 45 milioane euro), informeaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Cine pune mana pe Oltchim? Oferta lui Dan Diaconescu este de 203 milioane lei

UPDATE13:20 - Oferta lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim este de 203 milioane lei. 30 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC.

Patru oferte depuse pentru privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu a venit in ultima clipa cu o oferta dubla si un investitor major

UPDATE 13:00 Mizam in acest scop pe implicarea unor investitori de buna credinta, mizam pe implicrea unor investitori puternici financiar si care sa inteleaga in ansamblu problemele economice si.

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu spune ca are BANII pentru Oltchim. ...

Dan Diaconescu a declarat vineri seara, ca are banii necesari pentru a achita contravaloarea Oltchim, insa a evitat sa spuna care este numele firmei care ii este partenera in achizitionarea combinatului din Ramnicu-Valcea. Diaconescu a spus ca nu va vinde combinatul, dar angajatii acestuia vor deveni actionari, potrivit rtv. net. Dan Diaconescu s-a aratat mirat de reactia premierului Victor Ponta fata de privatizarea Oltchim. El spune Diaconescule, infractorule, adu banii. Sa vedeti cum o sa .

PRIVATIZARE OLTCHIM. Dan Diaconescu: in general sunt numarul unu. ...

Dan Diaconescu spune ca privatizarea Oltchim a fost curata, pentru ca nu a dat spaga si, totusi, a luat combinatul. Otchim a redevenit pamant romanesc, iar romanii au redevenit proprietari ai Oltchim, a spus Dan Diaconescu. El a adaugat ca locurile de munca vor fi pastrate si productia combinatului va continua. Prima privatizare televizata in direct in Romania a fost una foarte curata. In general sunt numarul unu, lucrurile erau clare. Va anunt ca nu am dat spaga nici domnului Vulpescu, .

Remus Vulpescu, despre privatizarea Oltchim la B1 TV: Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru stat. Nu avem indoieli privind onorarea contractului/ Statul nu a gestionat in mod optim Oltchim

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Discutia saptamanii, difuzata de B1 TV, ca Dan Diaconescu a venit cu o oferta foarte buna pentru cumpararea Combinatului Oltchim, precizand ca nu a fost descoperita nicio indoiala cu privire la posibilitatea acestuia de a-si onora propunerea facuta. Un credit de 350 de milioane luat de stat nu rezolva situatia. De ce sa ma complic sa iau si imprumut, sa si privatizez cand pot sa-l vand mai repede chiar decat ne-am asteptat, a declarat Vulpescu.

Privatizarea Oltchim. Ce castiga Diaconescu

Asadar, Diaconescu a venit ieri cu 10 minute dupa termenul limita de depunere a ofertelor, bazandu-se ca va fi descalificat, ca sa iasa dupa aia in fata presei si sa spuna ca el a incercat si ca ar fi dat mai multi bani decat oricare dintre concurenti, dar nenorocitii de la USL vor sa-l distruga pe el si popor. Chiar daca i-a fost admisa oferta, acum mai are sansa sa fie contestata licitatia de ceilalti participanti ma astept la PCC, probabil singurul care stie exact situatia combinatului, cati bani face si ce ar trebui facut ca sa devina eficient).

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: TOATE ofertele depuse au fost ACCCEPTATE. ...

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Compania PCC, actionar minoritar al Oltchim, a depus oferta atat pentru cumpararea actiunilor detinute de Ministerul Economiei la Oltchim, cat si pentru preluarea creantelor AVAS si Electrica asupra combinatului chimic, evaluate la 410 milioane de euro, scrie Mediafax. Omul de afaceri Stefan Vuza a depus doua oferte pentru achizitia actiunilor .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )