Libnet.ro
UNICEF

21:30

Procentual mai mult, practic mai putin. Modificarile fiscale pentru ONG-uri din ultimii doi ani (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Procentual mai mult, practic mai putin. Modificarile fiscale pentru ONG-uri din ultimii doi ani (studiu)

Zonele sarace ale Romaniei si cele din mediul rural sau urban mic se caracterizeaza printr-un acces deficitar la serviciile sociale, atat la cele de prevenire, cat si la cele specializate, se arata intr-un studiu al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil FONPC. Practic, acesta este si motivul pentru care saracia in Romania scade foarte greu. Astfel, rolul ONG-urilor este important. Totusi, autoritatile au avut grija sa ofere posibilitatea persoanelor fizice sa doneze pana la 3,5% din impozitul pe venit pentru ONG-uri, dar a scazut impozitul pe venit, deci acestea nu s-au ales cu mare lucru. continuă pe Hotnews

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura .

Explicatia Simonei Halep dupa eliminarea de la Eastbourne: Ar fi trebuit sa mixez mai mult, poate un slice, poate o scurta, dar inca nu stapanesc partea aceea

Simona Halep 7 WTA) a parasit joi turneul de la Eastbourne, fiind invinsa in sferturi de Angelique Kerber Germania, 5 WTA), scor 4-6, 3-6. Romanca a explicat intr-un interviu care au fost cauzele esecului si cum ar fi trebuit sa joace pentru a-si pune in dificultate adversara. Ar fi trebuit sa mixez mai mult, poate un slice, poate o scurta, dar inca nu stapanesc partea aceea si incerc sa lucrez la ea, a spus Halep.

USR: Adoptarea Codului Administrativ va contribui si mai mult la baronizarea administratiei locale PNL va cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe OUG privind Codul

USR spune ca adoptarea Ordonantei de urgenta privind Codul administrativ va contribui si mai mult la baronizarea administratiei locale, iar PNL afirma ca Guvernul Dancila a adoptatun nou Cod administrativ doar pentru a cumpara bunavointa Congresului si anunta ca liberalii vor cere Avocatului Poporului sa atace actul normativ la Curtea Constitutionala. USR a transmis, printr-un comunicat de presa, ca situatia este cu atat mai grava cu cat Executivul PSD-ALDE a adoptat Codul Administrativ prin Ordonanta de Urgenta si total netransparent, fara ca macar sa fie adusa la cunostinta publicului forma intrata in sedinta de Guvern.

YouTube vrea sa pierzi si mai mult timp online: functiile care vor face asta

Daca ai un telefon sau o tableta, probabilitatea sa petreci abuziv de mult timp pe YouTube este foarte mare. Cu toate acestea, creatorii serviciului online spera sa eficientizeze si mai mult.

Romanii nu-si negociaza salariul la interviu, desi unii angajatori ar fi dispusi sa le ofere mai mult

Mai putin de jumatate dintre candidatii care se prezinta la un interviu negociaza salariul, desi suma oferita de companie poate fi marita de regula cu pana la 25%, afirma peste sase din zece angajatori. Si mai putini sunt cei care isi negociaza beneficiile extra-salariale, arata datele celui mai recent sondaj BestJobs.

Romanii se feresc sa isi negocieze salariul la interviu, desi angajatorii sunt dispusi sa ofere mai mult - sondaj

Mai putin de jumatate dintre candidatii care se prezinta la un interviu negociaza salariul, desi suma oferita de companie poate fi marita de regula cu pana la 25%, afirma peste sase din zece angajatori. Si mai putini sunt cei care isi negociaza beneficiile extra-salariale, arata datele unui sondaj BestJobs.

Mirel Radoi:Un prim obiectiv a fost atins, dar acum obiectivul s-a schimbat. Se poate mai mult!

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat ca echipa sa nu se mai mulumeste doar cu obiectivul avut inainte de inceperea competisiei, calificarea la JO 2020.

Utile: Persoanele care intarzie mereu traiesc mai mult si au cariere de succes; Ridurile de pe frunte. Cum scapi de ele prin metode naturale

De ce se constipa anumite persoane in concediu? in plus, hemoroizii se agraveaza in vacanta. Constipatia calatorului este o problema de care sufera mai bine de 80% din populatia adulta. Cinci nutrienti importanti de care are nevoie orice persoana care nu face miscare. Lipsa de fier e una din cele mai frecvente deficiente la persoanele intre 20 si 45 de ani, mai ales la femei, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )