Libnet.ro
UNICEF

18:15

Procurorii DNA cer arestarea preventiva a afaceristului Nelu Iordache: Cum au fost folositi banii primiti pentru autostrazi

B1 B1,
Procurorii DNA cer arestarea preventiva a afaceristului Nelu Iordache: Cum au fost folositi banii primiti pentru autostrazi

08: Omul de afaceri Nelu Iordache a fost adus din arest la Tribunalul Bucuresti, unde, incepand cu ora 11. 00, se va judeca solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui pentru . continuă pe B1

DNA CONFIRMA: Regele asfaltului, Nelu Iordache, RETINUT pentru 24 de ore. ...

Nelu Iordache a fost retinut de procurorii DNA. Retinerea a fost confirmata de DNA. In sarcina lui NELU IORDACHE, supranumit regele asfaltului, s-au retinut infractiunile de schimbare, fara respectarea legilor, a destinatiei fondurilor europene, utilizarea cu rea credinta a creditului societatii si spalare de bani, toate in forma continuata, agravanta care atrage pedeapsa maxima in cazul in care va fi gasit vinovat de instanta de judecata. Prejudiciul este de aproximativ 6 milioane de .

PERCHEZITII DNA la firmele regelui asfaltului. Nelu Iordache, dus la AUDIERI, la DNA.

UPDATE: Omul de afaceri Nelu Iordache a fost dus la audieri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in cazul lucrarilor la autostrada Arad-Nadlac, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ Procurorii DNA au facut, joi dimineata, perchezitii la firmele omului de afaceri Nelu Iordache, supranumit si regele asfaltului pentru deturnarea de fonduri europene cu sume cuprinse intre 6 si 10 milioane de euro. El este suspectat, alaturi de alte persoane, de deturnare de fonduri, de falsuri , de spalari de .

PERCHEZITII DNA la firmele regelui asfaltului, Nelu Iordache.

Procurorii DNA fac, joi dimineata, perchezitii la firmele omului de afaceri Nelu Iordache, supranumit si regele asfaltului. Perchezitiile vizeaza fonduri europene deturnate - circa 6 milioane de euro. Omul de afaceri nu a fost ridicat de DNA, dar este prezent la perchezitii. S-a incepul urmarirea penala in rem. La momentul transmiterii acestei stiri, au loc perchezitii la Romstrade, urmand sa aiba loc si la Blue Air. Demararea anchetei DNA ar fi trebuit sa inceapa in baza unor .

VIDEO. PERCHEZITII DNA la firmele regelui asfaltului. Nelu Iordache, dus la AUDIERI la DNA.

UPDATE: Omul de afaceri Nelu Iordache a fost dus la audieri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in cazul lucrarilor la autostrada Arad-Nadlac. De asemenea, au fost dusi la Parchet si alti doi faptuitori din acest dosar, spun surse judiciare neconfimate oficial. De asemenea, sursele Romania libera mai spun ca au fost ridicate documente de la Blue Air, intre care si contracte cu aeroporturi, pe langa contractele de prestari servicii dintre Blue Air si Romstrade. De asemnea, au fost .

UPDATE Procurorii DNA au dispus retinerea lui Nelu Iordache pentru 24 de ore - oficial

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, sambata, retinerea lui Nelu Iordache pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare pentru 29 de zile, informeaza un comunicat DNA, publicat pe site-ul institutiei.

VIDEO Procurorii DNA au dispus retinerea lui Nelu Iordache pentru 24 de ore

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, sambata, retinerea lui Nelu Iordache pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare pentru 29 de zile, informeaza un comunicat DNA, publicat pe site-ul institutiei.

DNA a inceput urmarirea penala fata de Nelu Iordache

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Nelu Iordache, administrator al SC ROMSTRADE SRL, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de schimbare, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene, utilizarea cu rea credinta a creditului societatii si spalare de bani, toate in forma continuata, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul DNA, relateaza sursele de presa.

Omul de afaceri Nelu Iordache, arestat preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a decis duminica arestarea preventiva pentru 29 de zile a omului de afaceri Nelu Iordache, acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare in legatura cu derularea de catre firma sa, SC Romstrade SRL, a unui contract cu fonduri europene, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Nelu Iordache, liber dupa expirarea ordonantei de retinere. Instanta nu s-a pronuntat pentru propunerea de arestare preventiva

Ordonanta de retinere a omului de afaceri Nelu Iordache a expirat la ora 17. 00, astfel ca acesta poate parasi boxa acuzatilor de la Tribunalul Bucuresti, relateaza Mediafax. Desi procurorii DNA au cerut arest.

Regele Asfaltului Nelu Iordache trece prim momente grele. A fost adus la Tribunalul Bucuresti. ...

Multimilionarul Nelu Iordache a fost adus din arest la Tribunalul Bucuresti, unde, incepand cu ora 11. 00, se va judeca solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui pentru delapidare, deturnare de fonduri, fals in inscrisuri si spalare de bani, conform Mediafax. Iordache a fost retinut, sambata seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat din nou de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El a fost convocat din nou la audieri, sambata dimineata, aceastea .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )