Libnet.ro
UNICEF

20:45

Procurorii au facut perchezitii la domiciliile a patru profesori si la doua licee din Drobeta Turnu Severin

B1 B1,
Procurorii au facut perchezitii la domiciliile a patru profesori si la doua licee din Drobeta Turnu Severin

Procurorii au efectuat, luni, dupa publicarea rezultatelor la Bacalaureat, perchezitii la doua licee din Drobeta Turnu Severin si la domiciliile a patru profesori de la cele doua institutii de. continuă pe B1

Rezultate bacalaureat 2013 Salaj: Doua licee cu niciun absolvent promovat

Din datele primite astazi, intr-o conferinta de presa, de la inspectorul scolar general Gheorghe Bancea, rezulta ca doua licee din Salaj au reusit contraperformanta de a nu avea niciun absolvent promovat la bacalaureat.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la doua licee din Satu Mare

Sase elevi din judetul Satu Mare au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, potrivit datelor anuntate inainte de solutionare contestatiilor. In acelasi judet exista insa si doua licee la care s-a inregistrat promovabilitate zero, scrie Agerpres. Este vorba despre Liceul Tehnologic Tarna Mare unde niciunul dintre cei 8 candidati nu au trecut bacalaureatul si Liceul Tehnologic 'Simion Barnutiu' din Carei, unde toti cei 32 de elevi inscris la BAC au luat note sub limita necesara pentru a promova examenul. Citeste in articol cum au scapat liceele cu promovabilitate zero de orice sanctiune.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )