Libnet.ro
UNICEF

16:30

Procurorii: Razvan Alexe, retinut pentru trafic de influenta. Lasa sa se inteleaga ca intervine la persoane cu putere de decizie din Consiliul Judetean Prahova. Dosarul a fost preluat de DNA

Hotnews Hotnews,
 Procurorii: Razvan Alexe, retinut pentru trafic de influenta. Lasa sa se inteleaga ca intervine la persoane cu putere de decizie din Consiliul Judetean Prahova. Dosarul a fost preluat de DNA

Procurorii Curtii de Apel Ploiesti au dispus retinerea lui Razvan Alexe, pentru presupuse infractiuni de trafic de influenta, acesta fiind acuzat ca lasa sa se inteleaga ca are influenta asupra unor persoane cu putere de decizie in Consiliul Judetean Prahova, pentru atribuirea unor lucrari publice in judet, a informat, miercuri, institutia judiciara. continuă pe Hotnews

Razvan Alexe, un prieten al deputatului Vlad Cosma, fiul sefului CJ Prahova, a fost retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au dispus retinerea pentru o perioada de 24 ore a lui Razvan Alexe, pentru trafic de influenta. Barbatul, un prieten al deputatului Vlad Cosma, fiul presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost denuntat dupa ce a lasat sa se inteleaga ca ar putea influenta castigarea de licitatii organizate de Consiliul Judetean.

Procuror de la Judecatoria Caracal, cercetat pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, Iacob Niculaita, este cercetat pentru trafic de influenta, in forma continuata, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Un fost angajat din cadrul MapN, condamnat la inchisoare pentru trafic de influenta

Nicolae Suleapa a fost condamnat pe data de 12 noiembrie la 2 ani si 6 luni de inchisoare pentru trafic de infulenta. Sentinta data de Tribunalul Dolj nu este definitiva.

Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator.

UPDATE Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro/ CSM a incuviintat arestarea preventiva

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator. 40 Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare, precum si perchezitia domiciliara a imobilelor, biroului si autoturismelor in cazul lui Iacob Niculaita.

Un procuror de la Parchetul Judecatoriei Caracal a fost retinut. A fost prins luand mita 6.000 de euro

Procurorul Iacob Niculaita, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru trafic de influenta si luare de mita. Magistratul a fost prins chiar in timp ce lua 6. 000 de euro de la un b.

Magistrat retinut pentru mita, la Caracal.

Este vorba despre un procuror de la parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, Niculita Iacob. El ar fi primit mita pentru a interveni pe linga alt magistrat, intr-un dosar. Procurorul a primit 6. 000 de eurio de la un denuntator. Potrivit rechizitoriului DNA, in cursul lunii noiembrie 2012, Niculaita Iacob, a pretins de la denuntator, suma de 5. 000 euro, lasandu-l pe acesta sa creada ca, prin calitatea de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, va influenta un alt procuror din .

Marin Condescu, retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, in aceasta seara, pentru 24 de ore, fiind acuzat de spalare de bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )