Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro

Hotnews Hotnews,
 Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator. continuă pe Hotnews

UPDATE Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro/ CSM a incuviintat arestarea preventiva

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator. 40 Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare, precum si perchezitia domiciliara a imobilelor, biroului si autoturismelor in cazul lui Iacob Niculaita.

Procuror din Caracal, arestat pentru luare de mita si trafic de influenta

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal a fost retinut, in dimineata zilei de luni - 11 noiembrie, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata. Mai exact, el este acuzat ca ar fi primit 11. 000 de euro de la o persoana careia, in schimb, i-ar fi promis ca o va ajuta intr-o proces al acesteia intervenind pe langa un coleg de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt.

Procuror din Caracal, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant primind 6.000 euro mita

ProcuroriiDNA au retinut un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata. Inculpatul.

Seful Parchetului Gheorgheni, retinut pentru luare de mita. ...

Parchetului Gheorgheni a fost retinut pentru luare de mita. Spaga consta in vitei, spun surse judiciare. Este vorba despre Majeczki Izabela, care a fost ridicata de ieri, de procurorii DNA. Femeia este acuzata de luare de mita. Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori au rezultat urmatoarele: In cursul anului 2011, inculpata MAJECZKI IZABELLA, in calitatea mentionata, a pretins si a primit, prin intermediar, de la doua persoane cercetate intr-un dosar .

Seful Parchetului Gheorgheni, retinut pentru luare de mita.

Parchetului Gheorgheni a fost retinut pentru luare de mita. Spaga consta in vitei.

Procuroarea Majeczki Izabella, de la Parchetul din Gheorgheni, retinuta pentru luare de mita

Prim-procurorul Majeczki Izabella, de laParchetul din Gheorgheni, Harghita, a fost retinut vineri pentru luare de mita. CSM a avizat efectuarea perchezitiilor, avand in vedere ca procurorul in cauza.

Procuror din cadrul Parchetului Judecatoriei Caracal, retinut pentru mita

Un procuror de la Parchetul Judecatoriei Caracal a fost retinut in aceasta dimineata, dupa ce a fost prins in flagrant cand lua mita 6000 de euro. Iacob Niculaita i-a promis unei persoane ca va interveni la un magistrat de la Parchetul Tribunalului Olt pentru a o ajuta in dosarul in care este judecata.

Magistrat retinut pentru mita, la Caracal.

Este vorba despre un procuror de la parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, Niculita Iacob. El ar fi primit mita pentru a interveni pe linga alt magistrat, intr-un dosar. Procurorul a primit 6. 000 de eurio de la un denuntator. Potrivit rechizitoriului DNA, in cursul lunii noiembrie 2012, Niculaita Iacob, a pretins de la denuntator, suma de 5. 000 euro, lasandu-l pe acesta sa creada ca, prin calitatea de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, va influenta un alt procuror din .

Procuror de la Judecatoria Caracal, cercetat pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, Iacob Niculaita, este cercetat pentru trafic de influenta, in forma continuata, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Directorul adjunct APIA, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

Directorul general adjunct al Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunilor luare de mita si trafic de influenta. De asemenea, DNA a dispus trimiterea in judecata si a directorului SC Evalserv Standard SRL, Mugur George Voinea, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la luare de mita. In perioada mai august 2013, inculpatul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )