Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procurorul general a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in cazul OUG de modificare a legilor justitiei

Adevărul Adevărul,
Procurorul general a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in cazul OUG de modificare a legilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG de modificare a legilor justitiei. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

Lazar ii cere lui Ciorbea sa sesizeze CCR pe OUG lui Toader

Procurorul general, Augustin Lazar, a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG de modificare a legilor justitiei.

Augustin Lazar ii SOLICITA Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la modificarile legilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat oficial Avocatul Poporului, solicitandu-i sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de urgenta prin care s-au modificat legile justitiei, se arata i.

ORBAN DESPRE AVOCATULUI POPORULUI: Ciorbea executa comenzile politice ale lui Dragnea si Tariceanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, nu are in cap decat un singur lucru - sa execute toate comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si ale lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a fi sprijinit pentru un nou mandat.

Oprisan il contrazice pe Dragnea: Sectia speciala de investigare a magistratilor trebuie sa ramana sub procurorul general. Raspunsul liderului PSD

Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca sectia pentru anchetarea magistratilor ar trebui sa ramana sub jurisdictia a procurorului general, pentru a exista un control ierarhic in baza prevederilor constitutionale. N-am experienta domnului Oprisan, ma abtin sa comentez, a replicat, iritat, Liviu Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )