Libnet.ro
UNICEF

11:00

Producatorul de caramizi Cemacon vrea afaceri cu cel putin 40% mai mari in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Producatorul de caramizi Cemacon vrea afaceri cu cel putin 40% mai mari in 2015

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de zidarie din Romania si totodata una dintre cele mai dinamice companii in ceea ce priveste evolutia pe piata materialelor de constructii, si-a bugetat pentru acest an afaceri in crestere cu. continuă pe Wall-Street Ro

Un tren expres a deraiat in India. Cel putin 10 oameni au murit

Cel putin 10 pasageri au murit si peste 100 au fost raniti dupa ce noua vagoane ale trenului expres Bangalore-Ernakulam a deraiat in aceasta dimineata in sudul Indiei, anunta NDTV. Garnitura de tren a sarit.

Atac armat intr-un Walmart din Mississippi. O persoana a fost ucisa si cel putin una ranita

O persoana a fost ucisa si cel putin inca una a fost ranita intrun schimb de focuri petrecut aseara intr-un magazin Walmart din Luka, statul Mississippi. Potrivit serifului tinutului Tishomingo, Glenn.

ACCIDENT RUTIER in centrul Capitalei soldat cu doi morti si cel putin sase raniti. Circulatia in zona Piata Romana a fost restrictionata

Doua persoane au murit si alte cel putin sase persoane au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucure.

Alba Iulia ofera gratis terenuri companiilor care investesc cel putin 1,5 milioane de euro

Municipalitatea din Alba Iulia a anuntat ca ofera gratuit terenuri pentru companiile care investesc mai mult de 1,5 milioane de euro, ca parte a unei serii de masuri menite sa incurajeze potentialii investitori.

O masina a cazut de pe Podul Grant, in urma cu putin timp. Sunt cel putin doua victime

Inceput de saptamana presarat cu incidente grave in Capitala. Dupa ce un tramvai a luat foc in zona de nord a Capitalei, o masina a cazut de pe Podul Grant. Potrivit autoritatilor sunt cel putin doua.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )