Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un profesor din Marea Britanie a lansat un serviciu de dating pentru profesori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un profesor din Marea Britanie a lansat un serviciu de dating pentru profesori

Un profesor de istorie din Marea Britanie, ramas cu mult timp la dispozitie in primavara, cand scolile s-au inchis din cauza pandemiei Covid-19, a lansat si dezvoltat Edudate, un serviciu de dating exclusiv pentru profesori si personal scolar din aceasta tara, potrivit The Guardian, preluat de Edupedu. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul Huawei, interzis in reteaua 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice. Presiunile lui Donald Trump, cauza principala

Gigantul tehnologic chinez Huawei a fost interzis in reteaua de telecomunicatii 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice, anunta guvernul britanic, scrie The Guardian. Presiunile constante din partea.

Presiunea pusa de Trump a dus la interzicerea 5G, anunta Marea Britanie

Guvernul britanic a transmis gigantului tehnologic chinez Huawei ca a fost interzis in reteaua de telecomunicatii 5G din Marea Britanie, din motive geopolitice, in urma unor presiuni uriase din partea presedintelui Donald Trump, a aflat Observer.

Marea Britanie impune o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania

Marea Britanie a impus sambata, pe neasteptate, o carantina de doua saptamani pentru calatorii din Spania, dupa cresterea numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus, aceasta fiind o inversare brusca si dramatica a deschiderii pentru turism a continentului european dupa luni de restrictii, transmite Reuters.

Nou impas in negocierile privind Brexit: incheierea unui acord comercial intre Marea Britanie si UE, putin probabila, avertizeaza Michel Barnier

Negociatorul principal pentru Brexit al UE, Michel Barnier, a declarat joi ca nu a fost inregistrat niciun progres in legatura cu doua subiecte esentiale in negocierile comerciale cu Marea Britanie,.

IN CONTEXTUL NOII POLITICI DE COMBATERE A OBEZITATII: Marea Britanie interzice reclamele TV la junk-food

Ofertele 1 + 1 gratis la alimentele nesanatoase vor fi interzise in Marea Britanie, ca parte a politicii guvernului de combatere a obezitatii, scrie Bbc.

VIDEO Virgil Popescu, despre gazele din Marea Neagra: Sunt convins ca se va lua decizia de investitie de la anul

Investitorii din Marea Neagra inteleg faptul ca Parlamentul nu este suficient de functional, cu majoritate stabila, pentru ca Legea offshore sa fie modificata, considera ministrul Economiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat intr-un interviu acordat HotNews. ro ca toti asteapta un nou parlament cu o majoritate stabila, care sa si vrea sa faca acest lucru n. red. sa modifice Legea offshore). Ministrul a mai spus ca este convins ca se va lua decizia de investitie de la anul.

Marea Britanie critica Twitter si Instagram pentru ca nu au eliminat rapid postarile rasiste ale rapperului Wiley

Ministrul britanic de Interne Priti Patel a anuntat ca a cerut Twitter si Instagram sa explice de ce comentariile antisemite ale rapperului Wiley au ramas pe platformele sale de socializare atat de mult timp.

Doi romani vor face 30 de ani de puscarie pentru ca au fortat o fata sa se prostitueze in Anglia

Doi frati, cetateni romani, au fost condamnati de justitia din Marea Britanie la peste 30 de ani de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )