Libnet.ro
UNICEF

20:45

Profesorul Iovcev a fost eliberat. Acum e acasa. E intr-o stare grava. ...

România Liberă România Liberă,
Profesorul Iovcev a fost eliberat. Acum e acasa. E intr-o stare grava. ...

Profesorul Ion Iovcev a fost eliberat. A ajuns acasa cu putin timp in urma. Asta am aflat adineauri de la Raisa Padurean, directoarea adjuncta de la Liceul Lucian Blaga din Tiraspol. Doamna Raisa spune despre colegul ei ca este epuizat, abia mai putand sa-si tina puterile. Separatistii care l-au retinut la granita i-au confiscat salariile pe care le avea pentru profesorii din liceu, telefoanele si actele. A ajuns acasa si abia de mai deschidea gura. A zis ca azi nu . continuă pe România Liberă

UPDATE. Profesorul Iovcev a fost eliberat. ...

UPDATE: Profesorul Iovcev a fost eliberat si in urma cu putin timp a ajuns acasa, am aflat de la Raisa Padurean, directorul adjunct al Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Doamna directoare mi-a spus ca a discutat foarte putin cu colegul ei. Acesta se afla intr-o stare destul de rea, dupa experienta prin care a trecut. Raisa Padurean nu a putut da mai multe detalii despre starea in care se afla Ion Iovcev. Ce a mai spus doamna Padurean este ca separatistii care l-au retinut pe Ion Iovcev i-au .

Un tanar condamnat pentru uciderea unei eleve a fost ELIBERAT, pe baza noului Cod Penal

Criminalul emo, din Hunedoara, condamnat pentru uciderea unei eleve de 15 ani, a fost eliberat din inchisoare ieri, beneficiind de prevederile noului cod penal, scrie Adevarul. El este acum intr-un centru .

Directorul liceului cu predare in limba romana din Tiraspol a fost eliberat dupa mai multe ore de audieri

Directorul liceului cu predare in limba romana din Tiraspol a fost eliberat, dupa ce fusese retinut de militia transnistreana, alaturi de contabilul si soferul institutiei. Autoritatile moldovene spun ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )