Libnet.ro
UNICEF

08:30

PROFETIA CARE TE iNGHEATA: Va lovi curand Romania! Cea mai cutremuratoare prevestire a momentului...

B1 B1,
PROFETIA CARE TE iNGHEATA: Va lovi curand Romania! Cea mai cutremuratoare prevestire a momentului...

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul sau personal un nou mesaj despre un posibil mare cutremur care va lovi Romania. continuă pe B1

Romania, cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural

Romania a ajuns sa aiba cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural, triplu fata de media mai multor state, arata un studiu recent. Statul a incasat mai mult cu 41% fata de.

OMS: Scumpirea tigarilor, cea mai importanta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor este cea mai importanta masura, care determina renuntarea la fumat, dar previne si inceperea sa in cazul copiilor, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a.

OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat, marti, Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti.

VIDEO Golul anului, marcat de un pusti nascut la Oradea: FIFA a desemnat cea mai spectaculoasa reusita din 2019

Lionel Messi Barcelona), Juan Quintero River Plate) si Daniel Zsori Debrecen) au fost nominalizati de forul mondial pentru cea mai frumoasa executie care a trimis mingea in plasa, iar castigatorul a fost pustiul de doar 18 ani.

De ce a intrat in faliment cea mai veche agentie de turism din lume?

Thomas Cook , cea mai veche agentie de turism din lume, si-a declarat falimentul, determinand peste un milion de turisti sa isi anuleze vacantele. Vestea a creat haos si printre angajatii companiei, 22. 000 in intreaga lume, care isi vor pierde locurile.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

In cadrul evenimentului de lansare al iPhone 11, Apple s-a laudat cu durabilitatea sticlei din care este fabricat acesta, numind-o cea mai dura sticla de pe un smartphone. Asadar, era firesc sa vedem primele teste de durabilitate, imediat ce telefonul a fost lansat.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

Ce stiau getii despre stiinta. Marturia cea mai faimoasa despre calitatile poporului antic instruit de Zamolxis si Deceneu

Cea mai faimoasa lucrare despre geti, poporul antic care stapanea in urma cu doua milenii tinuturile actuale ale Romaniei, starneste controverse.

Tonitza si geniul copilariei cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultima jumatate de secol. Unde va fi expusa

Tonitza si geniul copilariei este cea mai importanta expozitie dedicata unuia dintre cei mai cunoscuti pictori romani, Nicolae Tonitza. Expozitia e in Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari. Vernisajul va avea loc in data de 26 septembrie, in cladirea Palatul Oscar Maugsch BCR din Piata Universitatii si poate fi vizitata pana pe 6 octombrie. Curatorul expozitiei este Zoltan Soos, directorul Muzeului Judetean Mures.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )