Libnet.ro
UNICEF

05:00

Profit record inregistrat de compania Apple: 18 miliarde de dolari

B1 B1,
Profit record inregistrat de compania Apple: 18 miliarde de dolari

Compania Apple a stabilit un record, atingand cel mai mare profil inregistrat vreodata de o companie, 18 miliarde de dolari. Rezultat excelent i se datoreaza iPhone-ului, produs cumparat de peste 74 de milioane de. continuă pe B1

Apple a avut trimestrul trecut cel mai mare profit inregistrat vreodata de o companie: 18 miliarde dolari

Apple a anuntat un profit net de 18 miliarde dolari in trimestrul trecut, fiind cel mai mare profit trimestrial anuntat vreodata de o companie. Rezultatul excelent i se datoreaza iPhone-ului care si-a gasit peste 74 milioane de clienti in trei luni. Tim Cook a descris rezultatele ca fiind uluitoare, adaugand ca ar fi putut fi si mai bune daca nu ar fi fost problemele cu volatilitatea unor monede nationale.

Apple, cel mai mare profit trimestrial din istorie: 18 miliarde dolari

Gigantul american Apple a raportat cel mai mare profit trimestrial inregistrat vreodata de o companie listata la bursa, 18 miliarde de dolari, datorita accelerarii vanzarilor de iPhone-uri, informeaza BBC.

Hidroelectrica, profit-record de 1,2 miliarde lei

Hidroelectrica, aflata in insolventa din luna februarie a anului trecut, a incheiat exercitiul financiar 2014 cu rezultate-record: cea mai mare cifra de afaceri din istoria companiei 3,4 miliarde lei), cel mai mare profit inregistrat vreodata 1,2 miliarde lei) si cel mai mic pret de productie din ultimii 5 ani 108 lei/MWh), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Hidroelectrica, companie de stat aflata in insolventa, a avut anul trecut afaceri si profit record

Hidroelectrica, companie de stat aflata in insolventa, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 3,4 miliarde de lei 765,7 milioane de euro), cea mai mare din istorie, cu 10,3% mai mare fata de nivelul din 2013, si un profit de 1,2 miliarde de lei 270 de milioane de euro), de asemenea, cel la mai mare de pana acum, in crestere cu 66,8% fata de castigul din 2013.

Hidroelectrica a avut anul trecut afaceri si profit record

Hidroelectrica a avut anul trecut o cifra de afaceri de 3,4 miliarde lei 765,7 mil. euro), cea mai mare din istorie, cu 10,3% mai mare fata de nivelul din 2013, si un profit de 1,2 miliarde lei 270 mil euro), de asemea cel la mai mare de pana acum,.

Transferuri record in fotbal: 3,6 miliarde euro, cheltuiti in 2014

Cluburile de fotbal au cheltuit, la nivel mondial, in 2014, suma de 4,06 miliarde de dolari circa 3,6 miliarde euro). FIFA mai arata in raportul sau ca Anglia este cel mai mare investitor, in timp ce brazilienii.

Yahoo va transfera participatia la Alibaba, evaluata la 40 miliarde dolari, catre o firma nou creata

Yahoo vrea sa transfere participatia de 15% detinuta la grupul chinez Alibaba, evaluata la 40 de miliarde de dolari, intr-o firma de investitii nou-creata, pana la finalul acestui an, a anuntat compania, care a prezentat si rezultatele financiare din.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )