Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prognoza meteo: Cod galben de ceata pentru 4 judete din Romania

B1 B1,
Prognoza meteo: Cod galben de ceata pentru 4 judete din Romania

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari nowcasting Cod galben de ceata. Acestea sunt valabile in orele urmatoare in zone din Muntenia si Oltenia. Mai exact, p. continuă pe B1

Atentionare meteo de cod galben de ceata in patru judete

Meteorologii au emis duminica seara o avertizare. Cod galben de ceata care reduce vizibilitatea sub 50 de metri pentru mai multe zone din patru judete. Avertizarea de cod galben de ceata este valabila pana la ora 23:00 pentru judetele: Alba, Covasna, Brasov si Sibiu.

Avertizarea nowcasting. Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru aceste regiuni din Romania

Meteorologii ANM au emis in aceasta dimineata doua coduri galbene de ceata, valabile pentru mai multe localitati si regiuni din tara. Avertizarea este valabila pana la pra 09. 00, respective 10. 00, iar ANM .

Prognoza meteo, azi, 25 noiembrie 2020. Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 25 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Prognoza meteo in.

Prognoza meteo, azi, 23 noiembrie 2020. Vremea se va incalzi usor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 23 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cu.

Prognoza meteo, azi, 22 noiembrie 2020. Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 22 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo in.

Prognoza meteo, azi, 24 noiembrie 2020. Cerul va fi variabil

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 24 noiembrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi variabil in teritoriu, exceptie facand regiunile.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, dar inceputul lunii decembrie va fi bland in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 23 noiembrie 6 decembrie. Potrivit meteorologilor, in prima saptamana prognozata, vremea va fi rece, iar in.

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

ANM, prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani. Anuntul surpriza facut de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, dupa saptamana aceasta in care temperaturile vor fi mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada, vremea va redeveni blanda, apropiata de normalul inceputului de iarna.

Prognoza meteo: Cum incepe iarna. Cat de frig se anunta de 1 Decembrie, unde o ia vremea razna

Ultima saptamana din luna noiembrie aduce vreme rece in cea mai mare parte a tarii. Si prima luna de iarna debuteaza tot cu frig. Anuntul a fosut facut de catre Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )