Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in zilele premergatoare Craciunului, precum si in ultima zi din an, releva prognoza meteorologilor, valabila pentru urmatoarele doua saptamani. in Capitala, va fi frig inainte de Craciun, pentru ca dupa aceea sa se incalzeasca, iar de Revelion sa ploua. continuă pe Adevărul

Cum va fi vremea de Craciun. Prognoza meteo pentru perioada urmatoare

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in.

Prognoza meteo: ninsorile lovesc Romania. Cat tine vremea rea, care sunt cele mai afectate regiuni

Vremea rea cuprinde toata tara in urmatoarele ore. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare de ninsori la munte si intensificari ale vantului in regiunile sud-estice, valabila duminica, 17 decembrie, de ora 05. 00 si pana seara la ora 20.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Prognoza tara Vineri 15 decembrie) Vremea se va incalzi, devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi noros si.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Cum va fi vremea in weekend

Vineri. Vremea se va incalzi, devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi noros si va ploua in vest si nord-vest, iar local, mai ales in p.

Prognoza meteo: seceta arde Romania in vara anului 2018. Ce regiuni sunt in pericol, cat si unde va ploua si ce fenomene extreme se anunta

Desi suntem in plina iarna, specialistii fac prognoze pentru vara viitoare. Se anunta caldura torida si seceta prelungita, ceea ce ar trebui sa-i determine pe agricultori sa-si adapteze tehnologiile, folosind hibrizi sau soiuri care sa reziste la vremea extrema.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu temperaturile

Prognoza tara Luni 18 decembrie) Racirea vremii va continua in majoritatea zonelor si se va resimti in special in cursul noptii cand minimele termice vor deveni negative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )