Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calda pentru aceasta perioada

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calda pentru aceasta perioada

Luni, vremea va fi calda pentru aceasta perioada in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe, in prima parte a zilei in nordul si centrul tarii, iar spre sfarsitul noptii izolat si in vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calda pentru aceasta perioada

Luni, vremea va fi calda pentru aceasta perioada in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe, in prima parte a zilei in nordul si centrul tarii, iar spre sfarsitul noptii izolat si in vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Vreme CALDA pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Luni, vremea va fi calda pentru aceasta perioada in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe, in prima parte a zilei in nordul si centrul tarii, iar spre.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat ar fi normal in prima decada a lunii februarie in cea mai mare parte a tarii, exceptand zonele joase din sud si din est, unde vremea se va mentine relativ rece. Cerul va fi temporar noros, va ploua local in regiunile vestice, iar in restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi neinsemnate cantitativ sau burnite.

Prognoza meteo in tara, la Bucuresti si la munte: Cum va fi vremea in weekend

Sambata, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat ar fi normal in prima decada a lunii februarie in cea mai mare parte a tarii, exceptand zonele joase din sud si din est, unde vremea se va mentine relativ rece. Cerul va fi temporar noros, va ploua local in regiunile vestice, iar in restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi neinsemnate cantitativ sau burnite, noteaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )