Libnet.ro
UNICEF

22:00

Programul autobuzelor si troleibuzelor in perioada Sarbatorilor de Pasti 2015. Trei farmacii deschise de Paste in Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Programul autobuzelor si troleibuzelor in perioada Sarbatorilor de Pasti 2015. Trei farmacii deschise de Paste in Baia Mare

Sarbatorile Pascale aduc schimbari in mersul autobuzelor si troleibuzelor in Baia Mare. Ziua de Paste va aduce un program special pentru autobuzele si troleibuzele din municipiu. Pentru cei care vor avea nevoie de o farmacie in aceasta perioada, ei trebuie sa atie ca trei farmacii vor functiona non-stop in Baia Mare. continuă pe Adevărul

Elefant.ro mizeaza pe un avans de 30% al vanzarilor in perioada Sarbatorilor

Elefant. ro , unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, specializat in vanzarea de carti si jucarii, mizeaza pe un avans de 30% al vanzarilor in perioada Sarbatorilor de Pasti.

Peste 36.000 de politisti, jandarmi si pompieri asigura ordinea in perioada sarbatorilor de Paste

Peste 36. 000 de politisti, jandarmi si pompieri vor actiona zilnic in perioada sarbatorilor de Paste, pentru prevenirea infractiunilor violente si pentru interventia rapida in situatii de urgenta, a anun.

Care sunt farmaciile clujene de garda in perioada sarbatorilor pascale

Conducerea Directiei de Sanatate Publica a judetului Cluj anunta ca asistenta medicala de urgenta va fi asigurata in permanenta, in toate spitalelor, in perioada sarbatorilor pascale.

Gabriel Oprea: 11.000 de politisti vor actiona la nivel national pentru perioada sarbatorilor pascale

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, joi, de la sediul MAI, masurile luate de minister pentru perioada sarbatorilor pascale. Astfel, Oprea a explicat ca vor fi mobilizati peste 11. 000 de.

Zece trenuri vor circula suplimentar in perioada sarbatorilor de Paste

Potrivit CFR Calatori, in perioada sarbatorilor de Paste, zece trenuri vor circula suplimentar, pe rute spre Iasi, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca si Craiova, iar trasee unde traficul de.

Mersul trenurilor si programul agentiilor de voiaj in zilele sarbatorilor de Paste

CFR Calatori informeaza ca, in perioada sarbatorilor de Paste, capacitatea de transport va fi adaptata la evolutia si la dinamica publicului calator. Astfel, un numar de 4 trenuri Regio si 6 InterRegio vor circula suplimentar, iar trenurile pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane pana la capacitatea maxima tehnic disponibila.

FOTO Controale in pietele galatene: politistii cauta evazionistii care vor sa traga statul in piept in preajma Sarbatorilor de Pasti

Cu cateva zile inainte de Pasti, politia economica a descins in pietele din Galati. Oamenii legii au verificat magazinele care vand carne, peste, branzeturi si bauturi. Valoarea amenzilor aplicate este de 7. 000 de lei, iar un agent economic s-a ales cu dosar penal.

Programul autobuzelor din Ploiesti, de Paste si in noaptea de inviere

Pentru ca foarte multi ploiesteni vor participa la slujbele de inviere din oras, operatorul de transport public din Ploiesti va pune la dispozitia calatorilor autobuze cu ora special.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )