Libnet.ro
UNICEF

16:30

Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018

Hotnews Hotnews,
 Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018

Vineri a fost stabilit programul complet al partidelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, competitie care va avea loc Rusia, in perioada 14 iunie - 15 iulie. Printre cele mai interesante meciuri din faza grupelor se numara Portugalia - Spania 15 iunie), Argentina - Croatia 21 iunie) sau Anglia - Belgia 28 iunie). continuă pe Hotnews

Unde va avea loc Campionatul Mondial de Fotbal din 2026? Un proiect comun are sanse mari sa obtina organizarea

Anul viitor, inaintea inceperii Cupei Mondiale din Rusia, FIFA va lua o decizie in privinta gazdei Mondialului din 2026.

CM de Fotbal, tragere la sorti: Spania si Portugalia, in aceeasi grupa

Vineri a avut loc, la Moscova - Palatul de Stat Kremlin, tragerea la sorti a grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018. Portugalia si Spania fac parte din aceeasi grupa, in timp ce Rusia, tara gazda, a avut parte de o grupa cel putin accesibila - alaturi de Arabia Saudita, Egipt si Uruguay.

Victorie clara pentru echipa feminina de handbal a Romaniei in debutul la Campionatul Mondial

Inceput perfect pentru nationala feminina de handbal la Campionatul Mondial din Germania! Fetele antrenante de Ambros Martin s-au impus in meciul de debut, disputat impotriva reprezentativei din.

Campionatul Mondial de Handbal feminin este la el acasa pe Betano.com

Campionatul Mondial de Handbal feminin 2017 este evenimentul major al lunii decembie, mai ales ca echipa Romaniei este prezenta si are un obiectiv destul de ambitios.

Ce promisiune le-a facut Cristina Neagu romanilor inainte de Campionatul Mondial de handbal feminin

Nationala Romaniei va debuta la sfarsitul acestei saptamani la Campionatul Mondial de handbal feminin, gazduit de Germania.

Programul complet al manifestarilor de Ziua Nationala a Romaniei. Ce premiere sunt anuntate in capitala Moldovei

Institutiile publice si-au anuntat programul evenimentelor pe care le-au programat pentru 1 Decembrie. Si la Iasi va fi o parada militara, orasul alaturandu-se defilarilor din Alba Iulia si Bucuresti. Cu aceasta ocazie, sunt anuntate mai multe modificari in transportul public.

LIVE Text Romania vs Paraguay (de la ora 15:00)/ Primul duel pentru tricolore la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza sambata la cea de-a 23 editie a Campionatului Mondial, intr-un meci cu Paraguay, cea mai slab cotata nationala de la turneul final din Germania. Cu doar sase jucatoare din lotul care castiga bronzul la editia anterioara, Romania n-ar trebui sa intampine probleme in partida cu Paraguay, fiind una perfecta pentru acomodare. Meciul este in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Programul complet al manifestarilor de 1 Decembrie: parada militara, targ cu daruri si spectacol

Pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei si aniversarea a 99 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918, autoritatile locale au pregatit mai multe manifestari.

Schi alpin: Marie-Michele Gagnon, grav accidentata la un antrenament - Canadianca va rata restul sezonului Cupei Mondiale si participarea la JO de iarna din 2018

Schioarea canadianca Marie-Michele Gagnon, ocupanta locului 6 la editia trecuta a Mondialelelor la super-combinata, este nevoita sa incheie prematur actualul sezon competitional din cauza unei grave accidentari suferite in timpul unui antrenament la Lake Louis, a anuntat Federatia canadiana de schi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )