Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVE Text Romania vs Paraguay (de la ora 15:00)/ Primul duel pentru tricolore la Campionatul Mondial de handbal feminin

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Romania vs Paraguay (de la ora 15:00)/ Primul duel pentru tricolore la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza sambata la cea de-a 23 editie a Campionatului Mondial, intr-un meci cu Paraguay, cea mai slab cotata nationala de la turneul final din Germania. Cu doar sase jucatoare din lotul care castiga bronzul la editia anterioara, Romania n-ar trebui sa intampine probleme in partida cu Paraguay, fiind una perfecta pentru acomodare. Meciul este in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00. continuă pe Hotnews

LIVE Text Romania vs Paraguay 20-10 (Rep II)

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza sambata la cea de-a 23 editie a Campionatului Mondial, intr-un meci cu Paraguay, cea mai slab cotata nationala de la turneul final din Germania. Cu doar sase jucatoare din lotul care castiga bronzul la editia anterioara, Romania n-ar trebui sa intampine probleme in partida cu Paraguay, fiind una perfecta pentru acomodare. Meciul este in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

CM Handbal (f): Romania vs Paraguay 29-17/ Debut fara emotii pentru tricolore

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a debutat cu o victorie categorica la cea de-a 23 editie a Campionatului Mondial, scor 29-17 impotriva Paraguayului. Jucatoarele lui Ambros Martin n-au avut nicio emotie in primul meci de la turneul final din Germania, aflandu-se la conducere pe toata durata confruntarii din Trier Arena. Romancele au intrat la pauza cu un avantaj de 9 goluri, insa s-au detasat in repriza secunda si au incheiat la o diferenta de 12 goluri. Pentru Romania urmeaza confruntarea cu nationala Sloveniei, duminica, de la ora 15:00.

LIVE Romania - Paraguay la CM de handbal feminin (15:00)

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi incepe parcursul la Campionatul Mondial, sambata de la ora 15:00, impotriva nationalei statului Paraguay. Urmariti live text meciul in aceasta pagina.

LIVE Romania - Paraguay la CM de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi incepe parcursul la Campionatul Mondial, sambata de la ora 15:00, impotriva nationalei statului Paraguay. Urmariti live text meciul in aceasta pagina.

LIVE Romania - Paraguay la CM de handbal feminin (14:00)

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi incepe parcursul la Campionatul Mondial, sambata de la ora 14:00, impotriva nationalei statului Paraguay. Urmariti live text meciul in aceasta pagina.

CM Handbal (f): Romania vs Paraguay (15:00)/ Debutul tricolorelor la competitia din Germania

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza sambata la cea de-a 23 editie a Campionatului Mondial, intr-un meci cu Paraguay, cea mai slab cotata nationala de la turneul final din Germania. Cu doar sase jucatoare din lotul care castiga bronzul la editia anterioara, Romania n-ar trebui sa intampine probleme in partida cu Paraguay, fiind una perfecta pentru acomodare. Meciul va fi in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

ANTENA3.RO LIVE. Despre minuni si fapte bune de Sarbatori, joi, la ora 15:00

Maria Coman a intrebat-o pe Alexandra Raureanu ce planuri are pentru luna decembrie. Am intrebat-o pentru ca ea si ale ei Zile cu Fapte Bune sunt asa, un fel de reper pentru mine de.

LIVE TEXT VIDEO La multi ani, Romania! Parada de Ziua Nationala, de la Arcul de Triumf, a inceput

Vineri, 1 decembrie se implinesc 99 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Aproximativ 3. 500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. 15: In tribuna oficiala, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, se afla Mihai Tudose, Mihai Fifor, Carmen Dac, vicepremierul Marcel Ciolacu. 01: Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Arcul de Triumf. Parada a inceput. 56: Video. Se aproprie momentul inceperii Paradei Militare10. 49Mesajul lui Dragnea de Ziua Nationala: Romania trebuie sa aiba un ideal, idealul unei tari suverane si prospere, respectate in lume10. 43:Mesajul ambasadorului Hans Klemm, de 1 Decembrie: Trebuie sa ne amintim sacrificiul pe care l-au facut romanii pentru a obtine tot ceea ce au astazi. Toate felicitarile noastre Romaniei10. 34: Membri si simpatizanti PSD si ALDE au sosit la Arcul de Triumf cu pancarte, steaguri tricolore si costume populare. Ei se afla in zona sediului ALDE, unde a ajuns si Calin Popescu Tariceanu, relateaza News. ro. 09Tudose, mesaj de Ziua Nationala: Misiunea noastra este sa contribuim in mod concret la dezvoltarea Romaniei, sa asiguram servicii publice mai bune si prosperitate fiecarui roman10. 01Tariceanu, mesaj de 1 decembrie: Traim o perioada in care drepturile si libertatile cetatenilor sunt amenintate.

LIVE TEXT VIDEO La multi ani, Romania! Parada de Ziua Nationala incepe la ora 11.00, la Arcul de Triumf

Vineri, 1 decembrie se implinesc 99 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Aproximativ 3. 500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. 29 Iohannis: In prag de centenar este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate tara noastra08. 18 Vineri dimineata are loc si o ceremonie la Monumentul Ostasului Necunoscut: .

Semnal de alarma pentru Romania! Viitoarea adversara a produs surpriza Campionatului Mondial

Echipa Sloveniei, adversara Romaniei in meciul de duminica ora 15:00), a furnizat surpriza zilei prin victoria obtinuta in fata Frantei, scor 24-23.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )