Libnet.ro
UNICEF

08:30

Programul Prima Casa. Florin Citu: Am vazut proiectul PSD, nu este interesant pentru noi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul Prima Casa. Florin Citu: Am vazut proiectul PSD, nu este interesant pentru noi

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza momentan pentru a se vedea daca au adus sau nu plusvaloare, precizand despre proiectul PSD O familie,. continuă pe Wall-Street Ro

Se inchide Prima Casa? Citu: Dupa ce facem o analiza, vedem ce programe mai raman in picioare sau nu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza momentan pentru a se vedea daca au adus sau nu plusvaloare, precizand despre proiectul PSD O familie, o casa ca nu este interesant pentru liberali, transmite Mediafax.

Ce viitor are Programul Prima Casa. Ministrul de Finante: Facem o analiza, voi vedea care va mai ramane in picioare sau nu

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat sambata ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza pentru a vedea daca functioneaza, iar in urma concluziilor va decide care va mai ramane in picioare sau nu.

PRIMA CASA 2020. Anunt-soc facut de ministrul de Finante, Florin Citu, la Antena 3

Viitorul programului Prima Casa pare incert. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga noul ministru de Finante, Florin Citu, in direct la Antena 3, in emisiunea Income, realizata de Maria.

Cifrele sunt ingrijoratoare! Ce a anuntat ministrul Florin Citu, dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar

Trebuie sa strangem cureaua, spunea Florin Citu, miercuri, intr-o emisiune televizata. Bugetul este un svaitar, sustinea ministrul de Finante. Cum suna anuntul complet al oficialului dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar? Care sunt cifrele? Ministrul Florin Citu, anunt dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar Guvernul a aprobat in sedinta de joi, 28 noiembrie, proiectul de .

Cum a gasit Florin Citu economia dupa Guvernul PSD: Nu erau alocati bani pentru salarii la multe ministere, dar 1,4 miliarde de lei au fost transferati catre primariile PSD (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit, miercuri, la Dosar de politician despre neregulile lasate in urma de guvernarea PSD, precizand, printre altele ca social-democratii nu au prevazut in buget ba.

Florin Citu anunta ca au intervenit modificari la rectificare: Deficitul se va duce spre 4,4%, anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent la sedinta Consiliului Economic si Social CES) in care proiectul de rectificare a primit aviz favorabil. Acesta a fost rugat de un membru al sindicatelor, care nu stia daca presa a scris corect ca deficitul dupa rectificare va fi de 4,3%, sa spuna care este de fapt procentul.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Declaratia de avere a ministrului Finantelor. Florin Citu are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Florin Citu ii raspunde Olgutei Vasilescu: Noi nu suntem ticalosi Cum sa faci asa ceva? Cum sa-ti bati joc de oameni si de companii?

Ministrul Finantelor, Florin Citu, i-a dat replica fostului ministru PSD Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta acul Guvernul Orban de cheltuieli iresponsabile. Noi nu suntem ticalosi, noi nu vrem sa aruncam.

Mihai Fifor: Florin Citu ne arata cat de prost pregatit este!

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca politicile aplicate de ministru de Finante, Florin Citu, favorizeaza marile corporatii si defavorizeaza angajatii, iar in final se va ajunge ca oamenii.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )