Libnet.ro
UNICEF

00:07

Programul primelor doua etape din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Programul primelor doua etape din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul primelor doua etape din noul sezon de Liga 1. O etapa se va intinde ca si pana acum pe durata a patru zile, de vineri pana luni, cu doua meciuri pe zi vineri, sambata, duminica) si un meci in ziua de luni. continuă pe Online Sport

A inceput numaratoarea inversa: 11 zile pana la primul meci din noul campionat. Programul primelor doua etape

O editie istorica a Ligii I, prima cu play-off si play-out, va incepe la 10 iulie, insa primul joc cu adevarat interesant e programat pentru, sambata, 11 iulie.

Cluburile din Liga I au un nou reprezentant in Comitetul Executiv al FRF

Cluburile din Liga I vor fi reprezentate in Comitetul Executiv al FRF de catre presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, care l-a inlocuit pe Ioan Horoba.

40.000 de oameni si 30 de tone de pietris. Bilantul primelor doua zile de Electric Castle, cel mai mare festival din tara

Peste 40. 000 de persoane au participat in primele doua zile la Festivalul Electric Castle, care se desfasoara in comuna Bontida, judetul Cluj, fanii avand parte nu doar de spectacol, ci si de ploi torentiale si noroi. Chiar dupa ce organizatorii au imprastiat peste 30 de tone de pietris si piatra, accesul fara cizme de guma in curtea castelului nu era recomandat.

Acuzatii la adresa unui fost fotbalist din Liga 1: Mi-a omorat tatal si nu mi-a dat nici acum banii

Fostul atacant al celor de la FC National, Cristian Albeanu nu a platit nici pina in ziua de azi daunele morale pentru un accident mortal de circulatie din 1996, dezvaluie Gazeta Sporturilor. Cea care-l acuza e.

ATACURI TERORISTE la doua hoteluri din Tunisia. 37 persoane au fost ucise de teroristii care au deschis focul pe plaja

30 - Cel putin 37 de persoane, inclusiv numerosi turisti occidentali, au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite in atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian, anunta.

ATACURI TERORISTE la doua hoteluri din Tunisia. 30 persoane au fost ucise de teroristii care au deschis focul pe plaja

10 - Numarul persoanelor decedate a ajuns la 30 de victime, dupa ce trei dintre raniti au incetat din viata la spital. Potrivit politiei locale, cel de-al doilea atacator a fost prins si retinut.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )