Libnet.ro
UNICEF

21:30

Proiect de buget pentru 2018: crestere economica de 5,5%, curs mediu de 4,55 lei/euro, salariu net de 2.614 lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiect de buget pentru 2018: crestere economica de 5,5%, curs mediu de 4,55 lei/euro, salariu net de 2.614 lei

Bugetul de stat pe 2018, publicat sub forma de proiect de Ministerul Finantelor Publice MFP), confirma traiectoria gresita pe care se afla Romania. Din nou, cheltuielile de investitii raman la coada listei, in timp ce cele de personal urca cu peste 10. continuă pe Wall-Street Ro

Brutul creste, in buzunar nimic in plus: Ce prevede proiectul de buget pentru 2018

Proiectul de buget pentru 2018 prevede cresteri de 25% pentru salariile brute a personalul platit din fonduri publice. Aceasta masura nu va duce la vreun ban in plus pentru acestia deoarece aceasta.

Brutul creste, in buzunar nimic in plus: Ce prevede proiectul de buget pentru 2018

Proiectul de buget pentru 2018 prevede cresteri de 25% pentru salariile brute a personalul platit din fonduri publice. Aceasta masura nu va duce la vreun ban in plus pentru acestia deoarece aceasta.

Guvernul isi mai tempereaza optimismul: A construit bugetul pe 2018 pe o crestere economica de 5,5%, sub cea din 2017

Guvernul prognozeaza ca Romania va avea o crestere economica de 5,5% anul viitor, produsul intern brut urmand sa avanseze astfel pana la 907,852 miliarde de lei, arata sinteza proiectului de buget pentru anul viitor, realizata de Ministerul Finantelor. Estimarea este mai temperata fata de prognoza din acest an a Comisiei Nationale de Prognoza CNP), de 6,1%.

Crestere economica de 5,5% in 2018, cererea interna ramane motorul (proiect de buget)

Bugetul de stat pentru anul viitor este construit pe o crestere economica de 5,5%, in scadere fata de previziunile care indica un avans de 6,1% in acest an, produsul intern brut urmand sa ajunga la 907,852 miliarde de lei, potrivit Raportului privind situatia macroeconomica si proiectia acesteia pe anii 2019 - 2021 publicat miercuri seara de Ministerul Finantelor Publice si citat de Agerpres.

Proiectul de buget pentru anul 2018 a fost publicat. Ministerele care primesc bani in plus

Proiectul de buget pentru anul 2018 a fost publicat pe site-ul Ministerului de Finante. Un numar de 22 de ministere vor primi bani in plus in bugetul anului 2018, in timp ce alte cinci vor avea.

Proiectul de buget pe 2018: Ministerele Economiei, Culturii si Dezvoltarii, marii castigatori. Cine pierde bani

Ministerul Finantelor Publice a publicat sinteza proiectului de buget pentru 2018. Conform documentului, 22 de ministere vor beneficia de bani in plus anul viitor, in timp ce alte 5 vor suferi taieri la.

Banii de la buget pentru diaspora, nu se duc catre romanii care au nevoie de ei

Confederatia Nationala a Antreprenorilor Mici si Mijlocii CAPIMED) Romania a criticat, prin intermediul unui comunicat, activitatea Ministerului Romanilor de Pretutindeni, pentru lipsa de interes in legatura cu romanii care au nevoie de ajutorul real al statului roman si nici macar nu sunt pe o lista de asteptare.

14 predictii ale oamenilor de business pentru 2018

Oamenii de business vad anul 2018 dominat de transformarile produse de avansul tehnologic care par sa fi atins masa critica in mai multe domenii. Serviciile bancare vor incorpora mai multa tehnologie si mizeaza tot mai mult pe digitalizare si.

30 de predictii pentru 2018: intre optimism si nu mai inteleg nimic

Anul 2018 va fi dominat de transformarile produse de avansul tehnologic care par sa fi atins masa critica in mai multe domenii. Serviciile bancare vor incorpora mai multa tehnologie si mizeaza tot mai mult pe digitalizare si mobilitate, obiectele vor incorpora informatie, iar in cativa ani, inteligenta artificiala va putea realiza activitati de gandire trecand dincolo de colectarea si interpretarea datelor. In anumite domenii de productie tehnologia va fi o solutie pentru lipsa de personal calificat de ex. robotizare), in altele va fi utilizata pentru pregatirea personalului necesar.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )