Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proiectul de achizitie a Axa Life Insurance de catre SAI Certinvest, respins

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul de achizitie a Axa Life Insurance de catre SAI Certinvest, respins

Consiliul ASF a respins proiectul de achizitie de catre SAI Certinvest a societatii Axa Life Insurance, care a decis anul trecut sa se retraga de pe piata romaneasca. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE3 ASF a respins proiectul de achizitie a societatii Axa Life Insurance de catre SAI Certinvest pe motiv ca nu ar avea soliditatea financiara necesara/Grupul francez AXA anunta pentru a doua oara esecul vanzarii operatiunilor din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat vineri ca joi, 2 iulie, 'Consiliul a respins proiectul de achizitie a societatii Axa Life Insurance de catre SAI Certinvest. UPDATE1 Eugen Voicu, actionar fondator SAI Certinvest: Consideram ca decizia ASF nu a luat in considerare toate elementele tranzactiei, precum capitalizarea solida a companiei la momentul transferului. UPDATE2 Grupul francez AXA a anuntat vineri ca acordul de vanzare a operatiunilor de asigurari AXA Life Insurance Romania catre Certinvest si SIF Transilvania, anuntat in data de 18 Decembrie 2014, a incetat si ca isi evalueaza optiunile sale strategice, luand in considerare interesul clientilor si al angajatilor sai din Romania. UPDATE3 ASF: Deocamdata nu putem furniza niciun fel de informatii in plus, fata de cele din comunicatul de presa. Societatea AXA, care este supravegheata de catre ASF, are o activitate normala si nu are probleme.

ASF a respins achizitia asiguratorului Axa Life Insurance de catre Certinvest

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a respins proiectul de achizitie a companiei Axa Life Insurence de catre SAI Certinvest, invocand neindeplinirea unor conditii de catre cumparator privind reputatia, integritatea si soliditatea financiara.

ASF a respins achizitia Axa de catre SAI Certinvest

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a respins, joi, proiectul de achizitie a companiei Axa Life Insurence de catre SAI Certinvest, invocand neindeplinirea unor conditii de catre cumparator privind reputatia, integritatea si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )