Libnet.ro
UNICEF

16:30

Promisiuni de transparenta decizionala. Cum vor candidatii pentru Primaria Generala sa consulte bucurestenii si sa-i informeze despre proiectele ce vor fi derulate (VIDEO)

B1 B1,
Promisiuni de transparenta decizionala. Cum vor candidatii pentru Primaria Generala sa consulte bucurestenii si sa-i informeze despre proiectele ce vor fi derulate (VIDEO)

Candidatii pentru Primaria Generala, Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, au explicat pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Silviu Manastire, care vor fi modalitatile prin care vor asigura. continuă pe B1

Candidatul liberal pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a propus un candidat unic al dreptei pentru a castiga in fata PSD

Candidatul liberal pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a propus luni seara ca in ultima saptamana de campanie cei trei candidati ai dreptei pentru postul de primar general sa faca un sondaj,.

Razboi pentru Primaria Capitalei! Actrita, Firea si Nicusor Dan: Discursul, un laudatio ca pe timpul Epocii de Aur (VIDEO)

Scandal intre doi candidati la Primaria Capitalei si sustinatorii acestora. Un conflict spontan a avut loc la o dezbatere organizata cu principalii candidati la Primaria Capitalei. Actrita Rodica Popescu.

Mihai Gadea explica de ce nu a fost invitat Robert Turcescu la dezbaterea pentru Primaria Capitalei

Mihai Gadea a incheiat dezbaterea electorala de la Antena 3, la care au participat Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu, spunand ca pentru el a fost edificatoare si ca a .

Dezbatere pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Cine sunt sustinatorii candidatilor

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3336 seconds )