Libnet.ro
UNICEF

21:45

Promotia zilei de luni la Campionatul Mondial

Online Sport Online Sport,
Promotia zilei de luni la Campionatul Mondial

O noua zi de Cupa Mondiala, o noua promotie. Daca un gol este marcat in primele 7 minute in timpul meciului Olanda v Chile, Sportingbet iti va inapoia TOATE pariurile pierdute pe Scor Corect, Marcator Oricand si Rezultat Dublu pauza/final), pariuri pana la 90 lei. Detalii aici. Plaseaza cel putin un pariu pe pietele respective si primesti 7 rotiri gratuite la Starburst! Sportingbet ofera si un bonus de 400 de lei la conturile noi. continuă pe Online Sport

Promotia zilei la Campionatul Mondial

O noua zi de Cupa Mondiala, o noua promotie. Daca este aratat cartonasul rosu oricand in timpul meciului Belgia v Rusia,Sportingbet iti inapoiaza TOATE pariurile pierdute pe Scor Corect, Marcator Oricand si Rezultat Dublu pauza/final), pariuri pana la 90 lei. Detalii aici. Sportingbet ofera si un bonus de 400 de lei la conturile noi.

Promotia zilei la Campionatul Mondial

O noua zi de Cupa Mondiala, o noua promotie. Daca se dicteaza un penalty oricand in timpul meciului Germania v Ghana, iti vom inapoia TOATE pariurile pierdute pe Scor Corect, Marcator in orice moment si Rezultat Dublu pauza/final), pariuri pana la 90 lei. Detalii aici. Sportingbet ofera si un bonus de 400 de lei la conturile noi.

Cum se vede Campionatul Mondial din133;spatiu [GALERIE FOTO]

NASA a publicat cateva imagini din afara atmosferei terestre cu zone fierbinti ce au legatura cu Campionatul Mondial de Fotbal. Vezi cum arata stadioane vazute din spatiu dar si tari ale caror echipe joaca in cea mai importanta competitie.

Noisemaker pentru Campionatul mondial de fotbal

Campionatul mondial de fotbal din Brazilia este in plina desfasurare. Puteti realiza o jucarie viu colorata, care aplauda, pentru intreaga familie un noisemaker in culorile tarii pe care o doriti castigatoare la aceasta editie! Nu aveti nevoie decat de o unealta Dremel 4200 cu varfuri de carbura pentru gravare, lemn de 3 mm grosime, creion, hartie de calc, pensula moale, vopsea, banda si snur colorate.

(P) Campionatul mondial de fotbal pentru cei mici pe un covor 3 D

Baieteii pot simula campionatul mondial de fotbal pe covorul lor 3D, cu forme in relief. Dezvolta imaginatia si jocul de la varste foarte mici. Modele recomandate, la pret special: 270 lei sau 550 lei. Mai bune decat privitul la Tv -:) Detalii aiciP { margin-bottom: 0. 08in; }.

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2014!

Indiferent ca vorbim despre nume deja celebre precum Gerard Pique, Neymar sau Cristiano Ronaldo ori despre alti fotbalisti precum Joe Hart, Wilfried Bony, Aleksandr Kerzhakov si Ehsan Hajsafi, iti propunem sa vezi care sunt cei mai sexy 25 de jucatori din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari sanse statistice de a castiga Campionatul Mondial de fotbal

Brazilia ramane principala favorata la castigarea Campionatului Mondial de fotbal pe care il gazduieste, insa prapastia care o despartea de celelalte favorite s-a micsorat in ultimele zile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2052 seconds )