Libnet.ro
UNICEF

01:06

Protectia Consumatorului ataca practicile abuzive din sistemul bancar. Daniel Zamfir: O amenda nu este suficienta

Antena3 Antena3,
Protectia Consumatorului ataca practicile abuzive din sistemul bancar. Daniel Zamfir: O amenda nu este suficienta

Senatorul Daniel Zamfir a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre faptul caANPC a amendat o banca foarte importanta pentru o practica necinstita fata. continuă pe Antena3

Controale de la Protectia Consumatorului. Au fost verificate promotiile la rechizite si uniforme scolare

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Teleorman a desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor in cazul promotiilor de rechizite si uniforme scolare.

Mitingul angajatilor din sistemul sanitar a inceput in Piata George Enescu din Capitala

ACTUALIZARE 10:59 Aproximativ o mie de persoane s-au adunat, in aceasta dimineata, in Piata George Enescu din Capitala, unde a inceput mitingul organizat de Federatia Sanitas si la care sunt asteptati cateva mii de angajati din sistemul sanitar, care reclama ca legea salarizarii genereaza inechitati in sistemul de salarizare din sanatate si asistenta sociala.

Angajatii din sistemul de Sanatate protesteaza in Capitala

ACTUALIZARE 13:30 Manifestantii din domeniul sanitar au ajuns in Piata Victoriei in jurul orei 13. 00, dupa ce au mers in mars din Piata George Enescu. *ACTUALIZARE 13:00 Cateva mii de angajati din Sanatate, care participa la mitingul organizat in Capitala de federatia Sanitas, au plecat in mars, spre Piata Victoriei. *ACTUALIZARE 10:59 Aproximativ o mie de persoane s-au adunat, in aceasta dimineata, in Piata George Enescu din Capitala, unde a inceput mitingul organizat de Federatia Sanitas si la care sunt asteptati cateva mii de angajati din sistemul sanitar, care reclama ca legea salarizarii genereaza inechitati in sistemul de salarizare din sanatate si asistenta sociala.

Angajatii din sistemul de Sanatate au protestat in Capitala

ACTUALIZARE 15:54 Mitingul angajatilor din Sanatate s-a incheiat Mitingul la care au participat aproximativ 5. 000 de angajati din sistemul de sanatate s-a incheiat, insa sindicalistii nu renunta la proteste, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 14:55 Liderii SANITAS au inceput discutiile la Guvern in legatura cu problemele din sanatate si asistenta sociala din Romania *ACTUALIZARE 13:30 Manifestantii din domeniul sanitar au ajuns in Piata Victoriei in jurul orei 13. 00, dupa ce au mers in mars din Piata George Enescu. *ACTUALIZARE 13:00 Cateva mii de angajati din Sanatate, care participa la mitingul organizat in Capitala de federatia Sanitas, au plecat in mars, spre Piata Victoriei. *ACTUALIZARE 10:59 Aproximativ o mie de persoane s-au adunat, in aceasta dimineata, in Piata George Enescu din Capitala, unde a inceput mitingul organizat de Federatia Sanitas si la care sunt asteptati cateva mii de angajati din sistemul sanitar, care reclama ca legea salarizarii genereaza inechitati in sistemul de salarizare din sanatate si asistenta sociala.

Din mediu bancar, la antreprenoriat: business in coaching si resurse umane

Gabriela Puskas este antreprenor in resurse umane, insa inceputurile ei profesionale sunt legate de domeniul bancar. Visul ei a fost sa lucreze intr-o banca, iar dupa absolvirea studiilor superioare a si reusit acest lucru. Dupa 13 ani in domeniul.

Din mediul bancar, la antreprenoriat: business in coaching si resurse umane

Gabriela Puskas este antreprenor in resurse umane, insa inceputurile ei profesionale sunt legate de domeniul bancar. Visul ei a fost sa lucreze intr-o banca, iar dupa absolvirea studiilor superioare a si reusit acest lucru. Dupa 13 ani in domeniul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )