Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest la Finante: Angajatii intrerup astazi lucrul si cer demisia sefului ANAF

Adevărul Adevărul,
Protest la Finante: Angajatii intrerup astazi lucrul si cer demisia sefului ANAF

Angajatii din directiile de Finante si finantistii din primarii intrerup astazi lucrul, intre orele 11. 00 si 14. 00, acuzand un comportament abuziv al presedintelui Agentiei Natioanle de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Stefan Diaconu, si cerand demisia acestuia, anunta Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex. continuă pe Adevărul

Angajatii din Finante intrerup astazi lucrul si cer demisia presedintelui ANAF

Angajatii din directiile de Finante si finantistii din primarii intrerup, joi, lucrul intre orele 11. 00 si 14. 00, acuzand un comportament abuziv al presedintelui ANAF, Gelu Stefan Diaconu, si cerand demisia acestuia, anunta Alianta Nationala a.

Sindicalistii SED LEX cer demisia sefului ANAF pentru abuz in servciu

ACTUALIZARE 9:09 Seful ANAF: Demisia mea este la dispozitia noului prim-ministru la orice ora din zi si din noapte in legatura cu protestele organizate de liderul sindical Vasile Marica, presedintelui ANAF, Gelu and Stefan Diaconu, a declarat: Vasile Marica, veriga de legatura dintre grupurile de interese locale si cativa locotenenti personali ai acestuia speriati de gandul ca nu-si mai pot negocia functiile prin carciumi, crede ca mai poate manipula opinia publica cu un protest impotriva modernizarii ANAF. Este sub demnitatea mea sa vorbesc cu un astfel de personaj, cu care nu voi negocia niciodata nimic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )