Libnet.ro
UNICEF

06:31

Protest cu scandal al sustinatorilor lui Bashar Al-Assad in centrul Bucurestiului (VIDEO)

B1 B1,
Protest cu scandal al sustinatorilor lui Bashar Al-Assad in centrul Bucurestiului (VIDEO)

Protesct cu scandal in centrul Capitalei. Mai multi sirieni s-au inbrancit cu jandarmii, dupa ce peste 150 de sustinatori ai regimului Bashar al-Assad au scandat lozinci impotriva Statelor Unite ale Americii si. continuă pe B1

Bashar al-Assad: Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe

Bashar al-Assad a afirmat duminica, la o zi dupa declaratiile presedintelui american Barack Obama privind interventia militara in tara sa, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe. Presedintele a subliniat ca amenintarile SUA nu descurajeaza Siria, tara hotarata sa lupte fortelor teroriste din Occident.

CRIZA SIRIA. Bashar al-Assad spune ca, in cazul unor atacuri straine, ar putea incepe un ...

Presedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni, fata de riscul unui razboi regional in caz de actiune militara occidentala, in timp ce Washington si Paris sustin necesitatea unui atac asupra regimului sirian acuzat ca a utilizat arme chimice, potrivit Mediafax. Orientul Mijlociu este un butoi cu pulbere iar focul se apropie astazi . ) Toata lumea va pierde controlul situatiei si butoiul cu pulbere va exploda. Haosul si extremismul se vor raspandi. Riscul unui razboi regional .

Bashar al-Assad: Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe

Bashar al-Assad a afirmat duminica, dupa o zi de la declaratiile presedintelui american Barack Obama privind actiuni militare in aceasta tara, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni.

SURSE: Rusia i-a acordat azil presedintelui sirian Bashar al-Assad

Rusia a acordat azil presedintelui sirian, Bashar al-Assad, conform unor surse din Arabia Saudita, citate de agentia bulgara Focus. O sursa din serviciile americane a dezvaluit ca Rusia i-a propus lui A.

Basescu, intre SUA si prietenia lui cu dictatorul sirian Bashar al-Assad

Legatura dintre presedintele Traian Basescu si dictatorul sirian, Bashar al-Assad, a fost readusa in atentia publica in cadrul emisiunii QA, in care a fost prezentata o nota diplomatica redactata.

Erdogan vrea indepartarea lui Bashar al-Assad

Prim-ministrul turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca interventie militara internationala impotriva Siriei ar trebuie sa vizeze, mai ales, indepartarea regimului presedintelui Bashar al-Assad, potrivit Reuters.

Erdogan vrea indepartarea lui Bashar al-Assad de la putere

Prim-ministrul turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca interventie militara internationala impotriva Siriei ar trebui sa vizeze, mai ales, indepartarea regimului presedintelui Bashar al-Assad, potrivit Reuters.

Casa Alba a publicat un raport care demonstreaza ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice

Un raport al serviciilor de informatii americane americane care arata ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice de la Damasc a fost dat publicitatii, vineri, cde Casa Alba,.

CRIZA SIRIA: Care sunt DOVEZILE americane ce il implica pe Bashar al-Assad in atacul chimic.

Casa Alba a dat publicitatii, vineri, un raport al serviciilor de informatii americane care conchide ca regimul sirian al lui Bashar al-Assad este responsabil de atacul cu arme chimice din 21 august, dintr-o suburbie a Damascului, transmite Mediafax. AFP prezinta principalele puncte ale raportului, care are in total patru pagini. - TREI ZILE INAINTEA ATACULUI: serviciile secrete afirma ca detin informatii care arata ca echipele siriene responsabile de arme chimice, inclusiv .

INFOGRAFIE De ce isi ascunde Bashar al-Assad armata. Cat de puternic este in realitate presedintele sirian

Un atac occidental este iminent, insa presedintele Bashar al-Assad prefera sa-si tina toti asii ascunsi si are destui, mai ales dupa intaririle promise de Rusia si Iran.

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )