Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bashar al-Assad: Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe

Antena3 Antena3,
Bashar al-Assad: Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe

Bashar al-Assad a afirmat duminica, dupa o zi de la declaratiile presedintelui american Barack Obama privind actiuni militare in aceasta tara, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni. continuă pe Antena3

Bashar al-Assad: Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe

Bashar al-Assad a afirmat duminica, la o zi dupa declaratiile presedintelui american Barack Obama privind interventia militara in tara sa, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe. Presedintele a subliniat ca amenintarile SUA nu descurajeaza Siria, tara hotarata sa lupte fortelor teroriste din Occident.

CRIZA SIRIA. Primele reactii ale lui Bashar al-Assad dupa declaratiile lui Barack Obama. ...

Liderul sirian, Basharal-Assad, a reactiuonat la declaratiile lui Barack Obama. El a declarat, duminica, dupa o zi de declaratiile presedintelui american privind actiuni militare in aceasta tara, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe, informeaza Mediafax. CITITI SI: SUA sustine ca are dovezi despre folosirea gazelor in Siria Presedintele sirian, citat de agentia oficiala Sana, a afirmat ca Siria, multumita rezistentei poporului si armatei, continua sa acumuleze .

Bashar al-Assad: Siria se va apara impotriva oricarei agresiuni, iar amenintarile ii intaresc atasementul fata de principiile sale

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad a declarat, joi, ca tara sa se va apara impotriva oricarui atac, in contextul in care mai multe tari occidentale au acuzat regimul sau de folosirea armelor chimice si au.

Bashar al-Assad: Siria se va apara impotriva oricarei agresiuni, iar amenintarile ii intaresc atasamentul fata de principiile sale

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad a declarat, joi, ca tara sa se va apara impotriva oricarui atac, in contextul in care mai multe tari occidentale au acuzat regimul sau de folosirea armelor chimice si au.

Bashar al-Assad: Siria va iesi invingatoare dintr-o confruntare cu SUA

Mai multe tari occidentale, in frunte cu Statele Unite, evoca un atac militar impotriva regimului sirian, pe care il acuza ca a folosit arme chimice impotriva unor civili pe 21 august, langa Damasc, anunta Mediafax.

CRIZA SIRIA. Bashar al-Assad spune ca, in cazul unor atacuri straine, ar putea incepe un ...

Presedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni, fata de riscul unui razboi regional in caz de actiune militara occidentala, in timp ce Washington si Paris sustin necesitatea unui atac asupra regimului sirian acuzat ca a utilizat arme chimice, potrivit Mediafax. Orientul Mijlociu este un butoi cu pulbere iar focul se apropie astazi . ) Toata lumea va pierde controlul situatiei si butoiul cu pulbere va exploda. Haosul si extremismul se vor raspandi. Riscul unui razboi regional .

CRIZA SIRIA: Care sunt DOVEZILE americane ce il implica pe Bashar al-Assad in atacul chimic.

Casa Alba a dat publicitatii, vineri, un raport al serviciilor de informatii americane care conchide ca regimul sirian al lui Bashar al-Assad este responsabil de atacul cu arme chimice din 21 august, dintr-o suburbie a Damascului, transmite Mediafax. AFP prezinta principalele puncte ale raportului, care are in total patru pagini. - TREI ZILE INAINTEA ATACULUI: serviciile secrete afirma ca detin informatii care arata ca echipele siriene responsabile de arme chimice, inclusiv .

Bashar al-Assad, despre o confruntare cu SUA: Siria va iesi invingatoare

Presedintele sirian Bashar al-Assad este convins ca tara sa va iesi invingatoare dintr-o confruntare cu Statele Unite, scrie cotidianul libanez al-Akhbar, potrivit Mediafax. De la inceputul crizei, stiti,.

Casa Alba a publicat un raport care demonstreaza ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice

Un raport al serviciilor de informatii americane americane care arata ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice de la Damasc a fost dat publicitatii, vineri, cde Casa Alba,.

INFOGRAFIE De ce isi ascunde Bashar al-Assad armata. Cat de puternic este in realitate presedintele sirian

Un atac occidental este iminent, insa presedintele Bashar al-Assad prefera sa-si tina toti asii ascunsi si are destui, mai ales dupa intaririle promise de Rusia si Iran.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )