Libnet.ro
UNICEF

17:30

Casa Alba a publicat un raport care demonstreaza ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice

B1 B1,
Casa Alba a publicat un raport care demonstreaza ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice

Un raport al serviciilor de informatii americane americane care arata ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice de la Damasc a fost dat publicitatii, vineri, cde Casa Alba,. continuă pe B1

Casa Alba: Regimul al-Assad a comis fara indoiala atacul chimic din 21 august

Casa Alba a transmis marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, relateaza AFP. Regimul sirian.

Casa Alba: Regimul al-Assad a comis fara indoiala atacul chimic din 21 august.

Casa Alba a afirmat marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, transmite Mediafax. Regimul sirian este responsabil de folosirea unor arme chimice pe 21 august, langa Damasc, acest lucru nu ridica nicio indoiala oricui reflecteaza logic, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al presedintelui Barack Obama. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. Urmareste aici cele mai .

Casa Alba: Obama isi rezerva dreptul de a actiona unilateral impotriva regimului sirian

Casa Alba a anuntat, joi, ca presedintele american Barack Obama isi rezerva dreptul de a actiona unilateral impotriva regimului din Siria pentru a pedepsi uzul de arme chimice, fara a astepta permisiunea ONU.

SUA: Delegatie israeliana, primita la Casa Alba pentru discutii despre Siria si Iran

Oficialii americani au primit, luni, la Casa Alba, o delegatie de oficiali israelieni in vederea unor discutii despre razboiul din Siria si programul nuclear iranian. Generalul israelian Yaakov Amidrod, consilier p.

Casa Alba: Atacul chimic din 21 august a fost comis fara indoiala de regimul lui Bashar al-Assad

Reprezentantii Casei Albe au confirmat marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, informeaza AFP. Re.

FOTOGALERIE Volvo aduce la Frankfurt un concept coupe prin care demonstreaza cum se va moderniza designul marcii de acum inainte

Volvo aduce pe 10 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt un concept coupe care este primul dintr-o serie de trei concepte care dovedesc in ce mod se va schimba designul marcii datorita unei noi arhitecturi. Coupe Concept este un hibrid plug-in care dezvolta 400 CP si are la interior un touch-screen mare, dar si insertii de cristal si lemn. Conceptul preia si elemente de la un model emblematic din anii 60': P1800.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )